2011 gelin adayları buyrun sohbete

bugun bende yaktım kombıyı..ankarada 3 gundur aralıksız yagmur yagıyor ve evler acayıp soguk...halen yagıyor yagmur..donmaktan iyidir.

hava burda henüz çok çok soğumadı
serineldi diyelim
tam gezmelik
h.sonu kalan kışlıkları çıkartsam fena olmaz
son dk yakalanmayalım yine ohaoldumsmile

serineldi diyelim
tam gezmelik

Dün kayınvalidemle konuştum, biz sadece ince yelekle geziyoruz diyo...
Biz buralarda nerdeyse eldiven takıcaz :))
Geçen sene aralıkta İzmir'deydim günlük güneşlikti, o sırada burada çok yağmur yağıyormuş...

serineldi diyelim
tam gezmelik

15 gun kadar önce ordaydım eskıizmirde, hava cok hafıf serındı..ama bu haksızlık ya burda hem kombı yanıyo hem battanıyeyle oturuyorum suan ayagımda pantifler..eyvahedigeldismile :1ninca:

Kızlarr tünaydın diyim dedimm...
Öpüyorum hepinizii..
Buarada benimde yanımda elektrik ocağı yanıyor yoksa donacaaaiimmm opuyorumnanaktan

nerde kıı kaynoşunnn oda mı ığdırda

Yok kııı İzmir'de ya...
Iğdır'da serinlemiş zaten, ama doğunun en sıcak şehri orasıymış, çok üşüyen biri olarak şanslıyım :))
Zaten kayınvalidem bozuktu dün, yakınları vefat etmiş aramadım diye sitemkar konuştu biraz, oysaki haberim bile yoktu.
Nişanlıma fırça kaymak için aradım, oda kötü haber vermek istememiş :))

dugiiiiiiiiiii devir artıkk şuu şafağıııııı:)))

Gülüm mehtabımıza son 1 gün bugün atarsaa sempatiksalakcinni
Canım yarın gece binip gidiyorum askerimin yanına dolu dolu bir gün sonra akşam tekrar dönüyorum evime sositososito
Eve dönüş zor olacak ki muhtemelen yol boyu zırlıycam..
Lap topu götüreyim diyorum olmazsa dönene kadar kk'da takılır su geçmişi okurum artık

:))) benimki öyle şeyleri hemen haber eder:)) basarım bende telefonu hele geçen yıl sülalelerindeki tüm yaşlılar gitti 10 filan vardı herhalde ara ara helak oldum be

ayy yine misafir olmuşum
duygucum ne zamandır gelmiyosun
akraba olucaz kız
akşam istemeye geldiler beni :)))
ben hala soramadım gerçi kayınvalideme seninkileri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…