2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya canim öyle deme ya =( takmamaya calisacaksin iste böyle iki aileyi birlestirmek cok zor birsey....üzülünce ise de yaramiyor zaten bu sefer nisanlin arada kaliyor...kendi kendine iyi oldu diceksin baska türlü hep sorun yasaniyor malesef =(

memnun oldum canım..
konyadayım ben üniversite son sınıftayım..
5 yıllık ilişkimi 20 kasım günü nişanla resmileştirecem inş :)

daha güzellerini sen yaşa inş :)

5 sene? masallah allah bozmasin, gerisini de getirir insallah...
bende son sinif hata sinif degil yani sadece tezimi yazmam gerekiyor..biz sadece bir senedir beraberiz...ama iste hic belli olmuyor...bende hep derdim ne bilim 27 de önce ASLA ama simdi böyle apar topar evleniyoruz vallahi..

25 benimde tanyel

adin sanem mi? memnun oldum canim =)

canını sıkam zeynepcim buna benzer şeyler bende yasadım..önümüzde düğünümüz var..o gözümüzde kalmasın gönlümüze göre olsun inşallah..borçsa bizim kimsenin bişe demeye hakkı yok

Canım en önemlisi eşinin bilmesi, kayınvalide ne kadar iyi olsada onun gözünde gelinsin malesef...
Bunları savunsamda farkettiğim bişey var, nedense çok masraf ettiren gelin daha iyi oluyo...

buna katılıyorum şimdi abisi evleniyor kız herşeyi aldırdı iğneden ipliğe gıkııı çıkmadı kmsenin demekki böyle yapacaksınnaniknanik

bende söze/kiz istemeye/nisana böyle bir elbise düsünüyorum

bunun alti siyah üstü de böyle tatli bir pembede var.....nasil kizlar?

evet çıkar bende hala bazen diyorumki saf saf ya yazık. mobilyaları aldı ödüyoda..sonra hatırlayınca yok diyorum kızım bırak yapsın..herşeyin en iyisini aldırdım aldıracamda:jeyyar:

Canım en önemlisi eşinin bilmesi, kayınvalide ne kadar iyi olsada onun gözünde gelinsin malesef...
Bunları savunsamda farkettiğim bişey var, nedense çok masraf ettiren gelin daha iyi oluyo...
evet cnm.aynen öle
böle aman masraf olmasınn
aman borca girmesinlerr die düşündüm sonra ben üzüldüm.
yinede dediğim gibi nişanlım biliyor o yeter :)

sonbaharcım düğünde takılan zaten ikinizin..
ister ona takılsın ister sana aynı hesap ama kızın anne babasının damada takılması daha hoş duruyor bence :)
benim annem babam birer çeyrek takar diye düşünüyorum düğünde..
nişanda bir çeyrek olur ama biri de saati takar..

bende söze/kiz istemeye/nisana böyle bir elbise düsünüyorum

bunun alti siyah üstü de böyle tatli bir pembede var.....nasil kizlar?

evet çıkar bende hala bazen diyorumki saf saf ya yazık. mobilyaları aldı ödüyoda..sonra hatırlayınca yok diyorum kızım bırak yapsın..herşeyin en iyisini aldırdım aldıracamda:jeyyar:

elbise çok hoş.rengide güzel böle bişiy bulursan gayet uygun olur istemeye söze.

ben mobilya olarak en iyisi istemiorumda düğünüm fln en güzeli olsun istiyrm.
takılarımdanda artı istediklerim vardı alamıcaktık madem uzadı onlarıda aldırcam.
çok şükür borcumuz olmıcak.ama olsaydıda yaptırırdım ztn.

2011 bir en güzel gelin adaylaaarriiiii

ben artik eve kaciyorum....veya tepsi bakmaya mi gidim karar veremedim ama netten cikiyorum...

M.DİLEK, sonbahar14, superisi88, EftelyaSanem :içelim:

size daha keyifli sohbetler

görüsürüz yineee

öpüldünüz muaaa

Son düzenleme:
kızlar bizimkiler şöle düşündüler.
nasılsa bize kalcak die. benimde kullanabileceğim bişiy olsun die
takı seti aldılar. setin parçalarını babamla annem takcak.
inci set aldı abimde o da onu takcak.
şimdi ayrıca çeyrek alınsın mı sizce.?

sizde aileniz çeyrekmi takıyor kızlar size bizde kız aileside bilezik takar hemde burma en az 20/30 gram.öyle bilezik takar diyeni görmedim şimdi aranızdda merak ettim

sanem bizde bilezik takarcanım ya da takı seti takar.
bilezik olmuo bana.ondan set aldılar.
kardeşlerde ayrı ayrı takar. ama bi abim var o takcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…