2011 gelin adayları buyrun sohbete

ona da 300 tl takım elbise
60 tl ayakkabı
200 tl saat
gümüş yüzük istediği için 30 tl ye yüzük

onunkiler az oldu o yüzden annemle babam çeyrek takcaklarmış nişanda :)))

60 tl ayakkabı
200 tl saat

saat da mi aliniyor?
bak bunu da bilmiyordum =) cahaaall kalmisim ben yaaa

seastar hayırlı olsun tutmuşsun düğün yerini

teşekkür ederim canım

hadi hayırlı olsun.bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir

bence düğünde bir slayt vs oynatabilirsin.hediyeye gerek yok zaten en güzel hediyeyi alacak.

ay bizde iki alyansı 1400'e aldık.tektaşım da 1200 tl idi.valla aldık paşa paşa.ben tektaşa o kadar para vermeyelim dedim ama kayınvalidem demiş ucuz bişey almasın diye bende pırlantalı aldımkaydirigubbakcemile3

yağmur hiç durmadı sabahtan beri.şimdi fatsaya doğru yol alıcaz.yarın kuzenimin düğünü var.bu akşam da evde köy düğünü var nasıl olcaksa yağmurda.aşkım da yarın düğüne gelecek.bu akşam maça gitmeyi tercih etti stadasempatiksalakcinni
aa gelinlikle giyeceğim ayakkabımı aldım bugün.sezon sonu acayip ucuz kızlar söyleyeyim.eğer düğün kesinse yaza alın şimdiden.kırık beyaz saten aldım ben.40 tl idi.bi ara resmini eklerim.

hepinize iyi haftasonları

bazıları düğünde alır ama biz almaya karar verdk..
bana da alınacaktı da ben pek saat kullanmıyorum düğünde alın dedim..
şimdi künye aldırdım..

evet ben hep çok harcamasın diye uğraştım ama şimdi çok üstüne gittim sanki.. (

ulen kaynanaya bak be gelinini oğlundan çok düşünen kaynana valla duygulandım helal olsunalkisalkisalkis

Tutumlu gelinmişsin...

bende öyle yaptım yanı kıyamadım.. ama kafana takma dilekcim bi kere oluyor keyfini çıkar...

İnşallah değeri bilinir eftelyacım, nişanlım şuan en iyi dünür sizsiniz diyor ama evlenince yan çizmezse iyidir...

Elbisem eşarpla beraber, 170 (elbisemi çok uyguna almıştım)
Extra gömlek ve etek - 120
Ayakkabı ve çanta - 100
Yüzüğüde 300'e aldık.
Kelepçe almışlar, tabi ben beğenmedim ( 1800
Saat 150
Hiç abartı değil bence, özellikle saçını çok uyguna yaptırıyorsun...
Benim bu yazdıklarım sadece onların aldıkları tabi çiçek falan eklemedim...

Ama bende baya masraf etmiştim, nişan için...

gerçekten hiç masraf yapmamışsınızesracımkaydirigubbakcemile3 daha ne olsun yavrim

60 tl ayakkabı
200 tl saat

Çok uygunmuş, ben yüzüğüne 70 vermiştim, gümüştü bide, ama sözde aldım o nedenle nişanda istemedi...
Saati romanson almdım seri sonu 250tl
Takım elbise almak yoktur bizim adette...

Banada annem nişanda bilezik taktı saolsun

ya hepinizin herseyi hazir yaaaa,

ben cok mu gec kaldim herseyle ya? =((((

hangi ara yapiyorsunuz bunu? ben üni, is fln derken zaman bulamiyorum hic birseye..... :'(

gerçekten hiç masraf yapmamışsınızesracımkaydirigubbakcemile3 daha ne olsun yavrim

Canımcım set falan istemedim, düğünde sadece 3 bizelik falan takacaklar oda incecik, zaten kelepçemi ben beğenecektim almış gelmişler sinir oldum.
Borçlar nasıl ödenecek bilemem, bizimki düğün çabucak olsun diye sıkıştırıyo ama, ödenecek borçları nasıl hesaplıyo bilmiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…