- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.221
ben geldim kızlar...
AH AH Bİ ASKERLİK MAGDURUDA BENİM AÇIKLANSIN ARTIK NE OLCAKSA YAA
ALACGM CANIM BEN BENDE SEVİYORUM YİYEMEDİĞİM SEBZELERİ FAYDALI OTLARIDA KARISTIRRM.BROKOLİ FALAN KARIŞIK ATOMLAR HAZIRLARIM:jeyyar::roflol: DİYE DÜŞÜNYRM
zuhal sen kesin yataga kahvaltı da hazırlarsın hani ahsap tepsiler varya bacım sen onlardan al bence :dance:
ilk sabah nişanlım hazırayacakmış kahvaltıyı sözü var. ben sele serpe yatacağım o gün :roflol: . hımmm beni mutlu ederse muamelenin alasını görür benden
ALACGM CANIM BEN BENDE SEVİYORUM YİYEMEDİĞİM SEBZELERİ FAYDALI OTLARIDA KARISTIRRM.BROKOLİ FALAN KARIŞIK ATOMLAR HAZIRLARIM:jeyyar::roflol: DİYE DÜŞÜNYRM
terzi kendi söküğünü dikemezmiş zaten:mymeka:
ben almayı düşünmüyorum.mervecimm yaa katı meyva sıkacağı alacakmısın işimize yarar mı dersin??
ben geldim kızlar...
bu arada dün msnde konuştuk benimkiyle.orta yolu bulduk gibi.ama ben bi süre kafanı dinle dedim ya bugün hiç aramadı.ben de aramadım.bakalım çatkapı gelecek diye bekliyorum
aralıkta canım:a015:sanem seninki gitti mi
eyvahedigeldismile
güzel olur kız bu atomlar :roflol: sonra atom karınca gibi kalmayalım kaydirigubbakcemile3
gör bak kuyruğu kısılmış kedi gibii miyawwww miyawww gelecek oo
vereliniortak
hoşgeldin diloş naptın
bilemem artık.napıo acaba merak ettim.tamam dedi bi süre görüşmeyelim sensizliğin ne demek olduğunu anlarım seni üzmem daha dedikötükedihüso
topağımm ne yaptın nişanlından ses seda var mı
yok ses toprağım..
sesi çıkamaz çalışıyor..
mevzuyu kapattık bakalım ne olacak nasıl davranacak ?
shewallcim fena sayılmam öyle düşünüp duruyorum işte..
elbiseme bakıyorum o güne kadar düzelsek diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
canımmm olayın baslangıcı ne neden bir süre ayrı kalıyorsunuz?
uzun hikaye.hiç bir derdini anlatmıyor ondan sonra da kendini bunaltıp hırsını benden çıkarıyor.böyle yani.hatasını biliyor kabul ediyor ama yapacağını yaptıktan sonra işte böyle oluyor.görüşmeme derken onun sadece yaptıklarını biraz düşünmesini istedim.zaten eminim bu akşam gelecek ya da tel açacak.dayanamaz aşkım benim:asigim:
hoşbulduk sanemcim..
ne yapayım ya bildiğin gibi..
nişanlım çalışıyor konuşamadık hiç..
ben arada msj atıyrm işte o da okuyordur..
cvp atamaz iş yerinde yasak tlf çünkü..
hiç mevzu açmıyorum bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?