2011 gelin adayları buyrun sohbete

sanem seninki gitti mi
eyvahedigeldismile

ilk sabah nişanlım hazırayacakmış kahvaltıyı sözü var. ben sele serpe yatacağım o gün :roflol: . hımmm beni mutlu ederse muamelenin alasını görür benden

Zuhal koptummm yaaaa tabiki canımmm o da bir gerçek hem sen hem o mutlu edeceksin ki gözü dısarda olmayacak evli ablalarımız öleee diolar +18 sınırı olmasa yazardım da niseee:teytey:

terzi kendi söküğünü dikemezmiş zaten:mymeka:

aynen öle:)bazn kendi işimi yapmayı unutuyorum.çok yoğun meslek bizimki
mervecimm yaa katı meyva sıkacağı alacakmısın işimize yarar mı dersin??
ben almayı düşünmüyorum.
ben geldim kızlar...

hoşgeldin.naptın dün sıkıntılıydın baya haber var mı

bu arada dün msnde konuştuk benimkiyle.orta yolu bulduk gibi.ama ben bi süre kafanı dinle dedim ya bugün hiç aramadı.ben de aramadım.bakalım çatkapı gelecek diye bekliyorum

topağımm ne yaptın nişanlından ses seda var mı

yok ses toprağım..
sesi çıkamaz çalışıyor..
mevzuyu kapattık bakalım ne olacak nasıl davranacak ?

shewallcim fena sayılmam öyle düşünüp duruyorum işte..
elbiseme bakıyorum o güne kadar düzelsek diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

düzelirsin bitanem sen hiç canını sıkma olumlu düşün ve olumlu olsun hersey 5 senedir çıkıyorsunuz ve ilişkinizi resmileştireceksiniz artık bundan sonraki adımlar ciddi olacak o yüzden sen hiç üzülme

canımmm olayın baslangıcı ne neden bir süre ayrı kalıyorsunuz?

uzun hikaye.hiç bir derdini anlatmıyor ondan sonra da kendini bunaltıp hırsını benden çıkarıyor.böyle yani.hatasını biliyor kabul ediyor ama yapacağını yaptıktan sonra işte böyle oluyor.görüşmeme derken onun sadece yaptıklarını biraz düşünmesini istedim.zaten eminim bu akşam gelecek ya da tel açacak.dayanamaz aşkım benim:asigim:

inşaallah bir an önce düzelir durumlar..
dün gece hiç uyumadım
düşün düşün 5 yılımızı düşündüm..nişan günümüzü düşündüm..
evlenince neler olur diye düşündüm..
namaza yakın uyumuşum rüyamda evlendiğimizi gördüm korktum o rüyadan (

off off ...

Allah'tan benim hislerim kuvvetli takır takır söylüyorum herseyi o da benden saklayamıyor ve anlatıyor ya da biraz geveze oldugum için agzından lafları alıyorum

hım anladım canım..neyse sende fazla mesaj atma bence zaten karsılık veremicek..iyi olur inşallah üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…