2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar neler oluyor yaa, sıkıntılarmı var?
Allah'ım hep Fransız kalıyorum konulara, neyse kendimce yazayım :))
Şunu test edip öğrendim, kaçan her zaman kovalanıyor, üstüne daha fazla gidersen daha çok kaçıyor...
Siz aramayın, tıpış tıpış geleceklerdir, erkeklerin doğasında kovalamak var çünkü...
Kadın ilgi istiyorsa gösterip kaçacak, ah canım Türkçe'm nere çekersen oraya gidiyor :))

Canım böyle dönemlerde hep olumsuz düşünülüyor nedense...
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız ve atlatacaksınız, çünkü hemen hepimiz yaşadık bunları.
Biz nişana yakın birbirimize girmiştik, anacım bende neler yapmışım o zaman şimdi hatırlıyorumda sevdiceğim iyi dayanmış bana

ok meltemcim
yasemincim nişan alışverişin hayırlı olsunn
çok güzel geçsin nişanın
aylin dilek sizinde
başka kim var kızlar nişansız
züleyha sen

bende daha öyle kendi aramizda sözle duruyorum ya =( bi ailesi gelsede bi bayrama, ne gelmez bayrammis vallahi...

bu ara dilek canim ya inanirmisin bütün gece üzülüp durdum sana =( aklim sende kaldi...

düzelir insallah canim düzelir...hayirlisi neyse o olsun canim...

pandomin dogum günün kutlu olsun...

ayrica sevgililerini bekleyenlere de allah sabir versin ya....sanki her birimiz sevgililerimizden uzagiz ya....
sevgilisiyle ayni sehirde oturan varmi hic?

=)
öpüldünüz

Bende konuya vakıf olamadım canım ama senin yazdığına şu yorumu getireyim bende.
Kaçan kovalanır mevzusunda haklısın canım.
Fakat bir olayda hatamız varsa bunuda görüyosak fazla uzatmaya arayı soğutmaya gerek yok. Karşı tarafın hatası varsa o da gördüyse afdilediyse onuda uzatmaya gerek yok :lepi:

kıyamamm sana yaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile:teselli:

aynı şehirdeyiz.aynı işyerinde aynı şubedeydik.nişandan sonra şubelerimiz değişti

aynı şehirdeyiz.aynı işyerinde aynı şubedeydik.nişandan sonra şubelerimiz değişti

ahh bi kaçabilsem..
huyum kurusun hiç kaçamam hep kovalarım..
yanlış anlar diye korkmaktan vazgeçsem yaparım da işte ben böyleyim..
ama üstüne düşmemek için çabalıyorum

güzel bi gün ama ben hastayım yaa mafoldumben
geçmiş olsun

:roflol::roflol::roflol:

ohhh gamyoncuiremsu

afiyet olsun sekerim

bizde aynı şehirdeyiz 15 dk mesafe var aramızda..
ama stresimiz bitmiyor..
2497 adın tanyeldi dimi arkadaşım..
canım benim yaa..beni düşünüp durdun öyle mi ?
ahh düşününce düzelse yemeden içmeden uyumadan düşünürdüm..

Allahım soğukluk gitsin aramızdan... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…