2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aylin içini ferah tut her baba arastırıyor tabiki de gidebilirsin bayramda elini öpmeye gittim dersin sonucta siz görücu usulu evlenmiyorsunuz ki çıkarak evleniyorsunuz canını sıkma bitanem..

canım bikere daha böyle haber alamamıştın sonra aramıştı
kalbini ferah tut canım

QUOTE=kleopatra_06;15622706]çok saolun kızlar destekleriniz için tskür ederim hepinize de evet nişanlıma canım sıkkın libya çok karısıkmış bi de 2 gündür haber alamıyorum 2 gündür tlfonları kapalı ben de hazırlanıyorum şimdi şirketlerine mi gidip sorsam diye düşünüyorum [/QUOTE]
hemen olumsuz düşünme canım..git tabi sorabileceğn kişilere sor

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınnnnn:CüvCüv:
hayırlı olsun fatma gözünaydın

babanın bayagı bi kıymetlisiymişsin merak etme çıkmaz inşallah

normaldir ama vuslata az kaldı sabır

hemen olumsuz düşünme canım..git tabi sorabileceğn kişilere sor

hayırlı olsun fatma gözünaydın

babanın bayagı bi kıymetlisiymişsin merak etme çıkmaz inşallah

normaldir ama vuslata az kaldı sabır[/QUOTE]

valla kıymetten mi oluyo bilmiyorum canım anlayamadım yani

aylincim günaydın canımm biz sevdiğim ile ayrı şehirlerdeydik babam tanımıyoruz etmiyoruz diye tutturdu. önce haber salmış halasının oğluna o adam yönlendirmiş yönlendirdiği kişiler yasini köyünde araştırmış. babamda ankaraya gitti halasının oğlu ile ankarada araştırma yaptı.. o kadr korktum ki birşey çıkacak diye ama çok şükür temiz çıktı.:))) o değğil köyünde araştırma yaptığını kimse bilmiyordu vee yakın zamanda öğrendik şok olduk şok :)))) gönlünü ferah tut gülümm Allahın izni ile birşey olmaz..

kızçeler sizedeee HAYIRLI SABAHLAR

hatırlıyorum... Düşününce zaman çok çabuk geçiyo aslında ya opuyorumnanaktan

valla kolayını bulsa bizimki de kayseri ye gidicek
inşallah dediğin gibi olur canım
benim sevgilimden yana en ufak bi şüphem korkum yok tabi ki ailesinden yana da
ama bazı insanlar var bu tür şeylerin önüne taş koymak istercesine
olmadık laflar ederler
inşallah öyle insanlarla konuşmaz babam
allahım kötü bişey söylicek olanın ağzı dili bağlansın :Saruboceq:

bağlansın inşallah gülümm
canımm benim Rabbim şerli insanın şerrinden muhafaza etsin inşALLAH

herkese günaydınlaaarr

aylincim sen içini ferah tut canımm bunu her baba yapıyoo
kötü bişey söylemek isteyenlerinde ağzı dili bağlansın :)))
meltemcim bu arada eşyalarını iyi günlerinde kullann

aylincim babanda gönül rahatlığıyla karar vermek için araştırmak istiyordur malüm b udevirde evlenmek çok zor. bir baba olarak haklı hepimizin babası bir şekilde bizlere sezdirmeden araştırmıştır. kolay mı kız vermek. hadi size yine babamın vukuatlarından anlatayım. ablamı istemeye gelecekler babam araştırmaya başladı onlrarda bizim taraflı hani daha önce merabalaşmışlar büyükleriyl ama enişteyi felan tanımıyor dükkanı vardı eniştenin öyle ilk birşey sormak için gidiyor 5dk sürmüyor çaktırmıyor sonra yetinmedi ya başkalarına d soracak onları tanıyan ve babamında merabaşaltığı birinin yanına gidiyor tesadüfen konu açılıyor nasıldır felan meğer bu adam eniştenin ablasının kocası .))))))))))))))) ve amca oğlu oo çok iyidir felan çaktırmıyor da adam sonra babam evde geldi bahsetti ablam da dediki tam adım yanına gitmişşin babiş o zaten o evde .))))))))))))))))))

kısmet işte olacagı varsa hiçbişe duramaz önünde rabbim öyle tesadüfler yaratırki

kızlar arkadaşım bana dün doğum günü hediyesi almış
tam monte edemediğim için elimde çıkmış :))))
ben bayıldım bakalım siz beğenecek misiniz

Eklentiler

• $Görüntü0249.webp
    17 KB · Görüntüleme: 25
  • $Görüntü0250.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…