- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.461
çok saolun kızlar destekleriniz için tskür ederim hepinize de evet nişanlıma canım sıkkın libya çok karısıkmış bi de 2 gündür haber alamıyorum 2 gündür tlfonları kapalı ben de hazırlanıyorum şimdi şirketlerine mi gidip sorsam diye düşünüyorum
hayırlı olsun fatma gözünaydınkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınnnnn:CüvCüv:
babanın bayagı bi kıymetlisiymişsin merak etme çıkmaz inşallahkızlar çok huzursuzum yine babam yüzünden
tutturmuş bi araştırma yapıcam diye
bugün sabahın köründe evden çıktı
dedektifliğe soyundu adam resmen
zaten dün akşamdan beri yüzünden düşen bin parçaya ayrılıyo
biri bişey mi dedi diye düşünmekten kafayı sıyırıcam yaa
canlarım dua edin inşallah kimse kötü bişey demez
sevgilim hakkında ve ailesi hakkında
çünkü bir tek kişi bile ters bişey söylerse bizim için durumlar çok karışır
bide tek korkum bayramlarda ya da normal zamanlarda evlerine gidip geliyorum ya
inşallah biri kalkıp bu durumu söylemez yoksa çok kötü olur valla
aylincim günaydın canım
zuhalcim 6,5 ta kalktım ders çalıştım
doğalgaz açtırmaya gittim olmadı :-(
yarın bida gidicemm
mervecim işe geçiyorum
bazen bende kendimi çok bunalmış hissediyorum:1closedeyes:
hemen olumsuz düşünme canım..git tabi sorabileceğn kişilere sorQUOTE=kleopatra_06;15622706]çok saolun kızlar destekleriniz için tskür ederim hepinize de evet nişanlıma canım sıkkın libya çok karısıkmış bi de 2 gündür haber alamıyorum 2 gündür tlfonları kapalı ben de hazırlanıyorum şimdi şirketlerine mi gidip sorsam diye düşünüyorum
aylincim günaydın canımm biz sevdiğim ile ayrı şehirlerdeydik babam tanımıyoruz etmiyoruz diye tutturdu. önce haber salmış halasının oğluna o adam yönlendirmiş yönlendirdiği kişiler yasini köyünde araştırmış. babamda ankaraya gitti halasının oğlu ile ankarada araştırma yaptı.. o kadr korktum ki birşey çıkacak diye ama çok şükür temiz çıktı.:))) o değğil köyünde araştırma yaptığını kimse bilmiyordu vee yakın zamanda öğrendik şok olduk şok :)))) gönlünü ferah tut gülümm Allahın izni ile birşey olmaz..
kızçeler sizedeee HAYIRLI SABAHLAR
hatırlıyorum... Düşününce zaman çok çabuk geçiyo aslında ya opuyorumnanaktan
aylincim günaydın canımm biz sevdiğim ile ayrı şehirlerdeydik babam tanımıyoruz etmiyoruz diye tutturdu. önce haber salmış halasının oğluna o adam yönlendirmiş yönlendirdiği kişiler yasini köyünde araştırmış. babamda ankaraya gitti halasının oğlu ile ankarada araştırma yaptı.. o kadr korktum ki birşey çıkacak diye ama çok şükür temiz çıktı.:))) o değğil köyünde araştırma yaptığını kimse bilmiyordu vee yakın zamanda öğrendik şok olduk şok :)))) gönlünü ferah tut gülümm Allahın izni ile birşey olmaz..
kızçeler sizedeee HAYIRLI SABAHLAR
valla kolayını bulsa bizimki de kayseri ye gidicek
inşallah dediğin gibi olur canım
benim sevgilimden yana en ufak bi şüphem korkum yok tabi ki ailesinden yana da
ama bazı insanlar var bu tür şeylerin önüne taş koymak istercesine
olmadık laflar ederler
inşallah öyle insanlarla konuşmaz babam
allahım kötü bişey söylicek olanın ağzı dili bağlansın :Saruboceq:
bağlansın inşallah gülümm
canımm benim Rabbim şerli insanın şerrinden muhafaza etsin inşALLAH
bağlansın inşallah gülümm
canımm benim Rabbim şerli insanın şerrinden muhafaza etsin inşALLAH
aylincim babanda gönül rahatlığıyla karar vermek için araştırmak istiyordur malüm b udevirde evlenmek çok zor. bir baba olarak haklı hepimizin babası bir şekilde bizlere sezdirmeden araştırmıştır. kolay mı kız vermek. hadi size yine babamın vukuatlarından anlatayım. ablamı istemeye gelecekler babam araştırmaya başladı onlrarda bizim taraflı hani daha önce merabalaşmışlar büyükleriyl ama enişteyi felan tanımıyor dükkanı vardı eniştenin öyle ilk birşey sormak için gidiyor 5dk sürmüyor çaktırmıyor sonra yetinmedi ya başkalarına d soracak onları tanıyan ve babamında merabaşaltığı birinin yanına gidiyor tesadüfen konu açılıyor nasıldır felan meğer bu adam eniştenin ablasının kocası .))))))))))))))) ve amca oğlu oo çok iyidir felan çaktırmıyor da adam sonra babam evde geldi bahsetti ablam da dediki tam adım yanına gitmişşin babiş o zaten o evde .))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?