2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemcim aldıklarını güzel günlerde kullan hepsi çok şirinler senin gibi:)))).şöylee derinn bir nefes al bakayım at üzerindeki kötü enerjiyi kapat gözlerini birkaç dakika güzel şeyler getir aklına.gece belli çok şey düşünüp yatmışsın hala etkisindesin güzel şeyler düşün canım

çok saolun kızlar destekleriniz için tskür ederim hepinize de evet nişanlıma canım sıkkın libya çok karısıkmış bi de 2 gündür haber alamıyorum 2 gündür tlfonları kapalı ben de hazırlanıyorum şimdi şirketlerine mi gidip sorsam diye düşünüyorum

kızlar çok huzursuzum yine babam yüzünden
tutturmuş bi araştırma yapıcam diye
bugün sabahın köründe evden çıktı
dedektifliğe soyundu adam resmen
zaten dün akşamdan beri yüzünden düşen bin parçaya ayrılıyo
biri bişey mi dedi diye düşünmekten kafayı sıyırıcam yaa
canlarım dua edin inşallah kimse kötü bişey demez
sevgilim hakkında ve ailesi hakkında
çünkü bir tek kişi bile ters bişey söylerse bizim için durumlar çok karışır
bide tek korkum bayramlarda ya da normal zamanlarda evlerine gidip geliyorum ya
inşallah biri kalkıp bu durumu söylemez yoksa çok kötü olur valla

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım

aylincim günaydın canım

ayşecim erkencisin o yorgunlukla iyi uyuyup kalmıyorsun ya :)) günaydın herkese.

zuhalcim 6,5 ta kalktım ders çalıştım
doğalgaz açtırmaya gittim olmadı :-(
yarın bida gidicemm

günaydın aysecinm ii şükür sen

mervecim işe geçiyorum
bazen bende kendimi çok bunalmış hissediyorum:1closedeyes:

inşallah canım söylemez... valla bazen uzaktakiler bişey demezde yanındaki en üvndiklerin herşeyi söyleyverir benim ablam herşeyi dökmüştü orataya.. Rabbim sana yardıme tsin

aylin baban olması gerekeni yapıyor sonuçta kız babası yapacak araştırmasını sen eminsin sevgilinden ama ailen daha yeni tanıyor onlarında içleri rahatlasın.herşey yoluna girecek canım:))

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.
Rabbim kötü bişiler olucaksa şimdiden göstersin.
Sonradan hiç birimizi pişman etmesin.
Dualarım seninle. opuyorumnanaktan

günaydın kız
bebiş geliyomuş
esradan aldık haberini
sağlıkla gelsin canım bebişin opuyorumnanaktan

evet bebikim gelio çok şükür darısı szlere inş. ugrayamadım buraya bende daha yeni dank etmeye başladı evet hamileyim bi bebeğim olack demeye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…