- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.721
EftelyaSanem, cimcime eses+, DENİZKOYDUMADIMI+, elcintih+, Hilmi_ve_Fatma, M.DİLEK+, nnisanyagmuruu+, shewall+, superisi88+, supurgelicadi
10 kullanıcı 2 misafir
aman benimkinin kafasına vura vura gönderidm askere onun telaşı bari kalamdı:)))1 yıl oldu bitireli ohh iyiki yapmışım diyorum
Biz nikah düşünüyoruz...
İstanbul'da güzel bir kına sonrada nikah, sonrada gelen arkadaşlarla eğlence diyoruz ama nişanlım yemekli kokteyl tarzı bişey yapalım diyor, bakalım ne olacak...
Ah canım, sevinmelisin ailenin evinden alnının akıyla çıktın, buda çok önemli, şimdi güzel bir hayat seni bekliyor, hadi hayırlısı :))
Evin nasıl oldu, şuan nerde kalıyorsunuz?
Ahh o günler bi gelsede çıkarsam, zaten bu foruma girdiğim zaman evlenesim geliyor :))
ayağımı süreyerek geldim sanırsam
bnde burdaym ama listede ismim yok bilmiyorumkismile
Biz nikah düşünüyoruz...
İstanbul'da güzel bir kına sonrada nikah, sonrada gelen arkadaşlarla eğlence diyoruz ama nişanlım yemekli kokteyl tarzı bişey yapalım diyor, bakalım ne olacak...
Ah canım, sevinmelisin ailenin evinden alnının akıyla çıktın, buda çok önemli, şimdi güzel bir hayat seni bekliyor, hadi hayırlısı :))
Evin nasıl oldu, şuan nerde kalıyorsunuz?
Ahh o günler bi gelsede çıkarsam, zaten bu foruma girdiğim zaman evlenesim geliyor :))
yapmışım yazmışım :roflol: bana ne kuzu gibi yaptı kendi
inş. darısı sizlere hadi bakalım:)
cimcime bizde aynen öyle istiyoruz bakalım hayırlısı
o günler gelse birboshayallersmile
sen benle konuşuncada evlenesin geliordu hemen dimi şeker
benimde yok üzülmee uzun zamandır burdayım
benimde yok üzülmee uzun zamandır burdayım
ayağımı süreyerek geldim sanırsam
bnde burdaym ama listede ismim yok bilmiyorumkismile
B
Evet hayırlısıyla gelsin istiyorum artık...
Ayrıca şu dönemi sıkıntısız atlatmak istiyorum...
He kıs, şimdide anne olasım geliyo
kız bu acele ne çıkarma konusunda valla olmaz çıkarayım deme :roflol: senii sabırsız seniiii çapkınnn seniiikaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kız bu acele ne çıkarma konusunda valla olmaz çıkarayım deme :roflol: senii sabırsız seniiii çapkınnn seniiikaydirigubbakcemile3:jeyyar:
tabi yaaa bu duyguda süpermiş kıızzz bi görsen artık kendimi korumaya başaldım dikkatli hareket etmeye başladım.. eşime bile diyrum dikkat et abana die oda sağolsun artık bişey taşıtmaz oldu bana arada bazende işime yarıo naz yapıorum
iyi yapmışsın deniz yoksa sende şimdi askerlik uzuyacak mı stresindeydinohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?