2011 gelin adayları buyrun sohbete

bakalım canım inşallah dediğin gibi olur
şafak kaç senin? turkbayragi

şafak 157ohaoldumsmile
sizin içinde hayırlısı olsun canım
yakında nişan varkaydirigubbakcemile5

hayrlısı olsun cnm inş babn fikrin çabuk verir ..

cnm yaa biter sen sıkma canını hayrlısıyla kaç ay var daha?

maşallah cnm amin Allah tamamına erdirsn sizinkinide :lepi:

5 ay var daha canım
bu son zaamanlar daha zorlanıyorum sanki zaman hiç geçmiyor gibi

şafak 157ohaoldumsmile
sizin içinde hayırlısı olsun canım
yakında nişan varkaydirigubbakcemile5

5 ay var daha canım
bu son zaamanlar daha zorlanıyorum sanki zaman hiç geçmiyor gibi

anldım cnm zor tabi hasretlik çekmek ama çoğu gtmiş azı kalmış sen gönlünü ferah tut cnm bnm hayrlısıyla plakalara düşeceğin günlere az kalmş :lepi:

anldım cnm zor tabi hasretlik çekmek ama çoğu gtmiş azı kalmış sen gönlünü ferah tut cnm bnm hayrlısıyla plakalara düşeceğin günlere az kalmş :lepi:

evet canım hemde çok zor helede askerse 2 kat zor
çok şükür çoğunu bitirdik inşallah plakalara düştüğümüz günleride görürüz canım ya

evet canım hemde çok zor helede askerse 2 kat zor
çok şükür çoğunu bitirdik inşallah plakalara düştüğümüz günleride görürüz canım ya

:Saruboceq:

Kısa dönemler uzayacak, uzun dönemler kısalacak...
Bende artık bir karar çıksın istiyorum, ne olacaksa olsunki bizde ona göre hareket edelim yaa...

askerliği uzatmak saçma kısalıcaksa kısalsın ama uzamsın gencecik insanlrı işinden gücünden geceleğinden mahrum ediolar yazık yaa ortada savaşta yok üstelik..
Allah korusun savaş çıksa zaten insan gücüyle olcak bişey değil herşey otomatiğe bağlandı düğme basıp koskoca ülkeleri parçalıolar biz hala askerliği uzatıorz..

askerliği uzatmak saçma kısalıcaksa kısalsın ama uzamsın gencecik insanlrı işinden gücünden geceleğinden mahrum ediolar yazık yaa ortada savaşta yok üstelik..
Allah korusun savaş çıksa zaten insan gücüyle olcak bişey değil herşey otomatiğe bağlandı düğme basıp koskoca ülkeleri parçalıolar biz hala askerliği uzatıorz..
[/QUOTE]

Bu konuda hak veriyorum sana uzun 9 kısa 4 uygundu bence, ama bir kararada bağlamadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…