2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok cnm benim aralıktı.kısmet değilmiş olmadı mayısa kaldı
allah kısmet eder de bi aksilik çıkmazsa 28 mayısta olucak.
şimdiden yapıyrm çünkü kışın bunlarla uğraşamam.
sonrada ev yerleştirme telaşeleri başlıcak zamanım kalmaz düşüncesi ile işimi erken bitirmek istedim.

Anladım bitanem ama bunlarla ugrasması bile keyif verir insana eminim sen de büyük bir keyifle hazırlamıssındır :)

seaster nerdesinn :)))

Elçin yagmurun durması senin kısmetin bitanem eminim çok da güzel olmuştur kına düğün resimlerini bekliyoruz üzülme canım bir çogumuz ailelerimizden uzaga gelin gidecegiz az cok seni anlıyoruz kısmetin İstanbuldaymış balayının keyfini çıkar

Aysecim yazdıklarını okudum bu aileler en büyük yanlışı birileriyle kıyaslama yaptıklarında yapıyorlar maelesef nişanlında ailesinden uzakta daha iyi bir yasam sürmek için çalısıyor kıbrısta ve gelicek temelli zaten sen alttan alan taraf ol canım en azından düğüne kadar düğün bittikten sonrada annene uygun bir dille anlatırsın yorum yapmamalarını söylersin en azından ...

harikaaa delikafadulden
ayni modelin igneliklerini buldum bende, yakalara takilmak icin..
ama erkekler takarmi bilmiyorum,yinede hatira olarak almayi düsünyorum bende..
seninkide nikah sekeri icin uyarlanmis..
cok datli, bunlar pek bilmedigi icin orjinal geliyor insanlar begeniyor gercekten:)

serpilcim adım ayşe bu arada.
kaç yaşındasın serpil ben 29

anldım ayşecim nasip kısmet bak 10 sene olmamış son 1 senede neler olmuş ikiniz adına süper ya maşallah yerimseniben
inşallah nişanlında gönlüne göre bi iş bulur sen içini ferah tut bulamazsada canı sağ olsun di mi zemuszemus
düğün bu kasımda yanlış anlamdıysam çok az kalmış Allah tamamını erdirsin
bnde 7 ağustosta nişanlndım cnm
evet balıksrdeym nişanlım ist da :gitme:
m.o ayşecim kaydirigubbakcemile5
22 olcam aralıkta yalnız üye olrken yanlış yazmışm 18 gözüküo kafamçokkarıştı

baharatlıklarını bnde çok begndim mutlulukla kullan cnm :lepi:

saol cnm siznde hayrlısı olsun gönlünze göre olsun tüm istediklerinz...
şekerlerine bayıldım beceriklisin valla maşallah

hayrlısıyla bizde gün saymaya başlıcaz sonbahrcm :sm_cool:

kızlarrrrrrrrrrrr çok güzel bi gün geçirdim bütün gün nişanlımla birlikteydim ve akşam bize geldik kayınvalidem kayın pederim düğünüm temmuzda ama tam tarih konulmadı ama konuşulacakmış yakında çok mutluyum sizler napıyosunuzz sonbahar 14 çok güzeller ya aynı gelinlik gibi bu nikah şekerleri allah sizlere en güzellerini versin herkeze

sonbahar onlar ne güzel nikah şekerleri öyle yaa maşallah
bizde nikah şekeri olmayacak ama belki ben de hatıra olarak kalması için dağıtabilirim çok beğendim
sorması ayıp olmazsa nerden ne kadara aldın öğrenebilir miyim :kedi:

Asıl senden naber bebek. Nerelerdesin?
Uğramıyosun aşk olsun yani =))

aa ne zaman didin kıss
ben hiç görmedim
küsme yavrum millette görmemiştir
iyidir en azından iyi olmaya çalışıyorum kendime adıma konuşayım
sende ne var ne yok

iyi canım gözden kaçmıştır sende ne var ne yok

kızlar kusura bakmayın o ara arkadaşım geldi,sonarada dışarı çıktık falan yazamadım cevap...

bende iyiyim,hazırlıklar şu an durmuş durumda:)
ama sonradan son surat gidecek inşallah.....

bu arada ne çene var sizde bee en son yazdığımdan sonra kaç sayfa uçmuşunuzsempatiksalakcinni

uğramaya çalışıcam kızlar...üff 7 ay var,aslında çok değil gibi ama bana 7 yıl gibi geliyor:çok üzgünüm:

ayşecimmm bende seni öpüyorummm baharat takımına bayıldımm ne kadar acaba :)) banada bir hediye getiren olsa :))

Günaydın Zuhal günaydın Ayse yagmurlu bir Ankara gününde uyanmak çok zor olduopuyorumnanaktan

zuhalcim 80 küsürdü açık söyliyim kendim ödesem vermezdim o kadar para
inş bütçesini zorlamamışımdır
çok severek aldım
meltemcim günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…