2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tabiki tatlım vardır mutlaka ben espiri yaptım .((((((((((

yok cnm ben aslında istediğim gibi biri yok demek istemiştim ama araya zaman girince aşıma uğradım hamlamışım hem okuyayım hem nick derken kim kimdi ne yazcaktım diye paniğe kapıldım askıda kaldı cümle ne yazcamı şaşırdım öle karıştırdım yanlış anlamadım cnm kusura bakma acele edeyim derken oldu ama sen bana bul bak aklım kalır mesafe önemli değil kaydirigubbakcemile3

aslıcım nickini ezberleyene kadar isminle hitap edeyim ne güzel canım nişanıda atlatmıssın darısı düğüne hayırlısı ile sorunsuz geçmiştir umarım

Sorunsuz geçti sayılır canım. Ufak tefek aksaklıklar oldu ama onlarda nazarımız olsun =)
Nişanlım bir gün önce ayak parmağını çatlattı =((
Müzik sistemi bozuldu mekandaki. öle şeler yaşadık ama oldu çok şükür =)

selam kızlar nasılsınız??

hava kapalı benımde ıcım karardıııı

Hoşgeldin nefesim.

hoşbuldum pandomim nasılsın guzelimm

iyiyim canım sen nasılsın. nasıl gidiyor herşey yolundamı.
ben düğün salonu falan bakıyorum. yere karar verdik aslında. tarih tam olarak belirsiz. öyle yani.

kızlar kim ayrılmış yaa

Canım gullumu vardı ya. senin topikten gelmişti buraya. o ayrılmış.

iyiyim Allah'a sukur bı problem yok ama benım ruh halım bı oyle bı boyle bugun..senın dugun ne zaman olucak tahmını bır tarıh var mı canım??

gercı benım de daha dugun tarıhım bellı olmamasına ragmen gelınlıkten tut ayakkabıya dugun ıcın yere kadar bakıyorum..zor karar verıyorum cunku..

Canım haziranda olucak. 11 haziran 18 haziran 25 haziran bakalım kısmet.
Balayı içinde araştırmalara başladık. uygun bi tarihte olucak.

8 ay gıbı bı zaman kalmıs hemen gecer zaman o stresle..

benim nişanlımda hayırlsıyla o tarıhlerde askerden gelecek sonra da kısmet ne zaman hazır olursak..

balayı ıcın nerelerı dusunuosunuz??antalya falan mı??

nereyi düşünüosunuz balayı için.ben böyle sessiz sakin ama hoş bi ortamı olan yer istiyorum.ege sahillerini istiyordum ama kuzenim o tarihlerde denizi çok sıcak olmaz dedi.herhalde akdeniz olacak.tarih belli nasılsa diyorumki şubat mart gibi rezervasyon yaptırırızŞeniz

kızlar çıktım bende
iyi akşamlar
öpüorum hepinizi

kIZLAR balayı için italya venediği düşünüyoruz.
Şimdi gemi turlarına bakıyoruz.
Gemi turu olmazsa uçakla gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…