- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.521
ben geldim günaydın günaydııınn =)
günaydın züloş günaydın aylingünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
işte topiğimi buldum bende 2011 gelin adayıyım arkadaşlar kimler nerelere gelin gidiyor bakalım hazırlık heycan telaş varmı ben şaşkınım birazkaydirigubbakcemile3 ne yapacağını bilemez heycanlı karışık işte ama çok ama çok mutluyum umarım sizlerde öylesinizdir aranıza hoşgeldimmi...:kedi:
işte topiğimi buldum bende 2011 gelin adayıyım arkadaşlar kimler nerelere gelin gidiyor bakalım hazırlık heycan telaş varmı ben şaşkınım birazkaydirigubbakcemile3 ne yapacağını bilemez heycanlı karışık işte ama çok ama çok mutluyum umarım sizlerde öylesinizdir aranıza hoşgeldimmi...:kedi:
ben geldim günaydın günaydııınn =)
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
günaydın canım hoşgeldin tabiki
düğün ne zaman kısmetse
naniknaniknaniknanik
lülülülülülülaelaelaelaelae züloşşşş benii yakalayamazzzz, yakalasada gagalayamazzzz laelaelaelaelae
hoşgeldin zeynep nişanlı mısın kız bu heycan ne böyle:)))
düğünüm temmuzun ilk haftası ama net bi tarih almadık henüz...:asigim: hoşbulduk......vereliniortak
hOŞgeldin be ya =)
günaydın canım. sen nasılsın.
Hoşgeldin Ben istanbuldayım zaten. Yine istanbulun başka bi semtine gelin gidicem.
Sen nerden nereye gidcen sositososito
anammmmmm 9 ay var nerdeyse bu kadar heyecan dayanamazsın sen sakin ollll :icecream:
evet nişanlıyım aslında evliyiz resmi imam nikahımız var ama düğünümüz olmadı daha bilmem ona kavuşacağımı bilmenin verdiği heycan olsa gerek....sizde yokmu heycan sanki yok demeyin inanmamopuyorumnanaktan
zeynep 9 ay önceden niye nikah yaptınız canım tayin durumu falanmı var
evet nişanlıyım aslında evliyiz resmi imam nikahımız var ama düğünümüz olmadı daha bilmem ona kavuşacağımı bilmenin verdiği heycan olsa gerek....sizde yokmu heycan sanki yok demeyin inanmamopuyorumnanaktan
=))) Ne güzel canım ya. Bizimde 4 ay kala günleri görcekmiyiz bakalım. Daha 7 bizim =)
Bende dün görevi yerine getirmedim. öğlen çıkarsam bugün.
akşamları direk kursa geçiyorum çünkü.
Nisancığım Allah kavuştursun nekadar az kalmış. Sayılı günler. Tez zamanda Adanaya gelirsiniz inşallah :lepi:
benimde memleketimdesiniz bugun hehehe. Allah kavustursun tatlim bir an evel.
günzydın canım gözünaydın
var varda ben misal bayadır beklediğim için körerdi biraz nişanımızın 3.yılında evlenmiş olacağız toplam 8 yıl sonra rüya gibi geliyor işte boshayallersmile
var varda ben misal bayadır beklediğim için körerdi biraz nişanımızın 3.yılında evlenmiş olacağız toplam 8 yıl sonra rüya gibi geliyor işte boshayallersmile
amin kızlar saolun
bi memleketimize gelebilsek diyordum şimd çok şükür geldik
allah doğan güneşide göstersin inş
çok heyecanlıyım
gelmesi yakınladıkça annemide telaş tuttu
dantellerim vardı üstünde kalan ipleri düzeltilcekti
onları filan çıkartmış dün kaydirigubbakcemile3
eksikleri tamamlayalımda çıksın aradan bişe kalmadı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?