2011 gelin adayları buyrun sohbete

ilk iki resimdeki benim
ben denemiştim
ama nişanlım cok acık oldugunu söyledi
bende araştırdım üst kısmı eklediğim gibi olursa daha kapalı olur
sence nasıl cnm

Son düzenleme:
sebnem üst kısmını ben de açık istemiyorum.aynı eklediğim gelinlikteki gibi düz ve göğüs çatalından baya yukarda olacak.o çapraz gelen bel kısmında güpür ya da taş kullanılmasını istiyorum.etekte güpürü biraz daha az kullanmasını istiyorum çünkü güpürü çok pahalı.1.500e kapamak istiyorum ama aksesuarlarıyla geçecek gibi

seastar cok güzelmiş canım modeli

sağol cnm.başından beri bu tarz gelinlikleri seviyordum gelinlikçim ben modellere baktıkça modeli çizdi.arkadaşımda da görünce sevindim.en azından fikrim oldu

kleoooo resim görünmüo

ayşe hoşgeldinn

Son düzenleme:
ben üstünüde eteğinide çok beğendim.
gayet hoş.kollarıda eltimin gelinliğinden.
kızlar gelinliğe ne kadar bütçe ayırdınız?

zeynepcim ben 1500 e mal ettim
ayakkabı bide gelin çiçeği bide çamaşır hariç
dün gelinliğimi teslim aldım.
evime götürdüm astım.
darısı en güzel şekilde size..

benim de aksesuarla(duvak,taç vs)1500-1750 arası olur tahminim.500 tl verdim kumaş için.
ayakkabımı da aldım 50 tl.iç çamaşırına bakmadım daha.onu da bu ay içinde alıcam

Aysecim hosgeldin bitanem Allah o günleri bizede nasip eder inşallah

Aysun yukarıda linkini verdim şimdi gözüküyor canımm

Bu arada gelinlikleriniz çok güzel sebnem üzerinde çok güzel durmuş :)Zeynep sen diktirdin mi canım neden daraltıyorsun gelinligi?

ayşe kollarını sen mi o kadar uzun istedin gelinliğin?gerçekten güzel ama kol kısmı az daha kısa bırakılsa daha da hoş olurdu sanki.tabi senin içine sinmesi önemli.allah mutlulukla giymeni nasip etsin

Aysuncum hoşbuldukk

ben en fazla 1.500 ayırdım cnm
zaten üstüme göre dikilicek ama kiralık olcak
satın almıcam dolabımda süs olmasını istemiyorum

sebnem hoşgeldin aramıza canım mutluluklar
polis misin

benim de aksesuarla(duvak,taç vs)1500-1750 arası olur tahminim.500 tl verdim kumaş için.
ayakkabımı da aldım 50 tl.iç çamaşırına bakmadım daha.onu da bu ay içinde alıcam

Allah gönlüne göre versin canım

meltemcim sağol balımmm

özledim 2 gündür giremiyorum yaa
bakayım dedim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…