- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.581
kız niye öyle diyonn evlenince adam boll boll yiyecek zorla ver ağzına-tatlicadiarzu-
çok datluşmuş canım p.bahceden benimde alacaklarım varEki Görüntüle 57245
mervoşşş bak şirin bir reçellik gördüm geçenlerde alacam bundan üçtane paşabahçenin dolaba sırala kapat kapağını eşin gece kalkıp parmaklayamasın reçeli:roflol:
evet canımm brillant pike takımı da alacaksanız onu isteyin depoya kaldırdık diyorlar getirtin :))
kızım fazla yemesin zaten olmuş 100 kilo
150 kilo mu olsun yesin de
ben ona diyet yaptırıcam evlenince
hem yicek tatlıları ben bütün gece onla mı uğraşçam sonra :roflol:
Eki Görüntüle 57245
mervoşşş bak şirin bir reçellik gördüm geçenlerde alacam bundan üçtane paşabahçenin dolaba sırala kapat kapağını eşin gece kalkıp parmaklayamasın reçeli:roflol:
kız yediğini eritecek bir uygulamam bulur merak etme sen..yesin yesin can boğazdan gelirsempatiksalakcinni
kız yediğini eritecek bir uygulamam bulur merak etme sen..yesin yesin can boğazdan gelirsempatiksalakcinni
hahahaha
ay zuzu aklın hep başka şeylere çalışıyo valla heee
senin kocişin senin elinden çekeceği var :roflol:
ne kapalı bir hava var ya ruhumu karartıyor(
ee ne demişler spor yap sağlık yaşa,can boğazdan gelir,sağlam kafa sağlam vücutta bulunur biri beni durdursun:1rolleyes:
eritecekmi nasılaklinialirimsmile:jeyyar:Şeniz
bölgesel zayıflama hareketleriyle yivrummm:)) misal şinav uygun olurboshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol: dur zuzu duuuurrr
duramazsam valla gözümü benimkinin yanında açarımaklinialirimsmile
pauylaştığım saten n.takımlarına baktınızmı
:kedi::kedi::kedi: sonra nolur bilonmuuu gözünü orda açarsaannn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :sm_cool:
iki kırmızıları çok beğendim ben :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?