2011 gelin adayları buyrun sohbete

bide bu etli dolmaya princ koycaz yaaa, o princler piserken acilmiyomu? varsa pratik bi tarifin yazarmisin bana bi zahmet nolurrrr

Açılmıyor mu derken şişmiyor mu demek istedin sanırım.
Şişiyor ama öyele çok değil.
Çok doldurma zaten içini.Çünkü dışına çıkar dolmanın.
Zaten anlarsın sararken içine ne kadar koyman gerektiğini.
Yaaa ben öğle yemeğine çıkıyorum gelince yazsam olur mu canım

anladim sanirim. hadi bakem deniyem....afiyet olsun,

esracım hepsinide güle güle kullan
lahana dolmasında basta ayıklayıp haslıyosun
sonra harcı koyup yaprak sarması gibi yapıyosun ama ben olsam sahsen etli yapmam
ama tabi damak tadı farklı herkesin ben zeytinyaglısına bayılırım

çok datluşmuş canım p.bahceden benimde alacaklarım var

ya cok güzel saten.n.takımı var ama burda ne yorgan ne nevresim hiç kampanya yok.brillant store.pike ne kadar canım

bunlardamı 80 tl bayıldım yaaa

evett canımm o gördüklerinin hepsi 80 tl ben de sasırdım bir dahaki ay ben de almayı düşünüyorum sen nerde oturuyorsun mervecim yok mu orda brillant store bir de evet pike takımları da 30 tl...

lahana sarması yapmak da gerçekten zordur yapabilecekmisin :))onu sarmak gerçekten zor oluyor ben beceremiyorum çok da severim annem sarar ...

Esra bacımmm elektrikli semaverine kadar almıssın masallah iyi günlerde kullan bitanem...

denicem, olmazsa yapcak bisey yok aksama disarda yeriz artik. fotoyemek.com diye bi yerde cok guzel bi tarif buldum onu uygulamaya gecicem. bana musade simdilik, gazam mubarek olsun kizlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…