• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy cok beğendım o tv unıtesını o üst raflar yerıne yanlarda raf olsa süper olur:kahve: cok hoş

gule gule kullanın ınş hepsnı hayrlı gunlerde

kızlar bakın bu karacanın,misafirlik yemek takımım
3265.jpg
[/url][/IMG]
buda günlük yemek takımım.ancak kahvaltı takımının resmini bulabildim.bunun yemek takımı olanını aldım ben.
3276.jpg
[/url][/IMG]

buda kahvaltı takımım
3282.jpg
[/url][/IMG]

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:​

hihoyyytbenim kahvaltı takımımda bunun lilası lilasını bulamdım nettee aynı model bu mor u benimki lilası kızlarrrr

Eklentiler

• $kahvaltı 1.webp
    $kahvaltı 1.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 58
günaydın kızlar nasılsınız
bugun mesaıdeyım ben:delphin:
akşamda ceyıs topıcıne gecelıklerımı ekledım dün aldım:jeyyar:

çok güzelmiş canım allah ağız tadıyla yedirtsin bu arada karacana kötü demişler ya benime herşey karacan canım sıkıldı yahumafoldumben

saol cnm ya öle dıolarda bılmıorum baya mllet alıo kalıteız olsa kımse almaz benceee snde güle gülee kullaann boşwerrrr tabak canak işte sonuçta hepsi sert bir darbeylee kırılmıomu sonuç olarak boşwer o yusdenn :))):1hug:

günaydın bürütüs bende mesaideyimm:kızgın::kızgın::kızgın:

poff zmnda gecmıyo
ula mesaı parasıda almıyom zaten kalmak zorundayımda off off:sinifsinif:

günaydın cicilerr herseyı alıoz ii güselde kızlarr ilk gece nyapcaz nann ben tırsıom heeee bayaaaa :////

bişi olmaz nan ben hıc korkmuyom-tatlicadiarzu-zemuszemus

saol cnm ya öle dıolarda bılmıorum baya mllet alıo kalıteız olsa kımse almaz benceee snde güle gülee kullaann boşwerrrr tabak canak işte sonuçta hepsi sert bir darbeylee kırılmıomu sonuç olarak boşwer o yusdenn :))):1hug:

cnm herkes alıyor dıye kalıtelı dıye bısey yokkı
bıçok kişiye sorabılırsın
yanı bu tamamen benım fıkrım tabıkı yanlış anlaman ama tecrubeyle sabıttr:hulya:

poff zmnda gecmıyo
ula mesaı parasıda almıyom zaten kalmak zorundayımda off off:sinifsinif:

bişi olmaz nan ben hıc korkmuyom-tatlicadiarzu-zemuszemus[/QUOvalla cnm bende bılmıorumda korku deil amaa ne bilim tırsaklık benimki birass yaaa ilk defa sonuçtaaa:)))))CADIARZU eee nyapalım ama dimi gülü seven dikenıne katlancak artıkkkk:roflol: bakcaz bi çaresineee o gun artıkk snrası serbest zatennn kolayyy :kedi:

sea nan o topıce bısey yazdın o ne nan doğru mu saka mı ettın
nışanlım büyüttu demışsın:şaka de hacı şaka akannehir

ılk zor olsada sonrası guzeldır merak etme aynen gül olan bızın dıken onlar

sea nan o topıce bısey yazdın o ne nan doğru mu saka mı ettın
nışanlım büyüttu demışsın:şaka de hacı şaka akannehir

ılk zor olsada sonrası guzeldır merak etme aynen gül olan bızın dıken onlar

evet onnar ''d'' iken kaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy koptum kııııı delikafadulden

Back
X