• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba arkadaşlar, ben yatak örtüsü almak istiyorum ama karar veremedim. ilk gün çeyiz serildiğinde örtmek için olması gerkirmiş. yoksa günlük kullanmak için sade bişey aldım. ama annem hani beyaz fırfırlı yatak örtüleri var ya onlardanda alalım diyor. ama bir daha kullanmayacağım bişeyede o kadar para vermek istemiyorum napacam bilemedim. sizcede öyle süslü püslü bi yatak örtüsü almak şart mı?
:50:

Ben de almadım almayı da düşünmüyorum hep kullanabilecegim tarzda esyalar aldım hep alıp da bazanın altında bekletmenin bir mantıgı yok bence :10:

merhaba arkadaşlar, ben yatak örtüsü almak istiyorum ama karar veremedim. ilk gün çeyiz serildiğinde örtmek için olması gerkirmiş. yoksa günlük kullanmak için sade bişey aldım. ama annem hani beyaz fırfırlı yatak örtüleri var ya onlardanda alalım diyor. ama bir daha kullanmayacağım bişeyede o kadar para vermek istemiyorum napacam bilemedim. sizcede öyle süslü püslü bi yatak örtüsü almak şart mı?
:50:

tatlım ben gündelik kullanmaya aldım birde ayrıca taçtan aldım
ama o da çok süslü sayılmaz
çok fazla süslüler yıkayınca bozuluyormuş
annem o yüzden o tarz bişiy aldırmadı bana kullanışlı olmaz diye.keninin bozulmuş çünkü kullanamamış hiç içinde kalmış die aldırmadı bana da
gerek yok yani aslında ama ben ayrı ayrı aldım

Back
X