• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet bayadır girmiodum :52:
hb cnm bnm sende hg :7:
kızım başlayın bak bursa burdan da büyk orda evlenen daha çok olur biz nikah memurluğna gttğimzde nisan için başladı herkes falan die konuşuodu memurlar bnden sölemesi deniz biran önce halletmeye bakın :34:

nişanlımda acelecidir zaten merak etme ondan bişey kaçmaz :)))
takip ediyordur saçlarımı boyatıp güzel bir foto çekileyim :))

ne demk cnm burda bunu için varız di mi :70:
bizde arçelikten aldık yalnız bulaşık makinesiyle fırın kaldı çamaşır makinesini alalı 15 gün oldu :1:
diğerleri için senden fikir bekliorm :90:

çamaşır mak.içinde 7kg vardı onu çok beğendim havalandırma,14dak. gibi programları vardı
fırın için ne düşünüosun yine arçelikmi alıcaksınız?
hee bide buzdolabınıda aşağıda derin dondurucusu olanları beğeniorum ben sen nasıl aldın buzdolabını?

çamaşır mak.içinde 7kg vardı onu çok beğendim havalandırma,14dak. gibi programları vardı
fırın için ne düşünüosun yine arçelikmi alıcaksınız?
hee bide buzdolabınıda aşağıda derin dondurucusu olanları beğeniorum ben sen nasıl aldın buzdolabını?
[/B]

cnm bnm çamşı mkinemi tarif ediosn :60:
nişanlım arçelik 7104 hst modelini aldı o dediklerinin hepsi var ve son modeliymiş zaten tavsiyede etmişlerdi onu almış gri renk ;)
bzm bi buzdolabı samsung onunda buzluğu alt tarafta oda senin istedgn gbi yani :9:
arçelikte o model var mı bilmiorm ama vardr bnce :70:
fırın çok iyi olmalı turbo olmamlıymış annem öle dio çnkü turbolar eşit pişirmiomuş kurutyrmuş
o yüzden multifonsiyonel olan modellere bakıcaz arçelikten sen ne düşünüosn?

betüşşş nişanlım taçın battanıyesini alacak bana:)) en uygun onlineevtektil sitesinde 99 tl ücretsiz kargoyla. hangi modeli güzel bi baksana bebeişim ya ben lester modelini beğendim sence hangisi pahalı mı ya tacın battaniyeleri :52:

betüşşş nişanlım taçın battanıyesini alacak bana:)) en uygun onlineevtektil sitesinde 99 tl ücretsiz kargoyla. hangi modeli güzel bi baksana bebeişim ya ben lester modelini beğendim sence hangisi pahalı mı ya tacın battaniyeleri :52:

düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı:1:

düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı:1:

ayyy sorma bukett site güvenilir mi dedi bu seferrr yesssssssssss dedim :60: eee çaydanlık alayım dedi onları ben aldım onada battaniye kaldı yoksa başka bişi mi aldırsam :52: çocuk hep indirime girmiş ayağıyla hemen alalım kaçırmayalım o zaman diyorr :60:

kızlar hee böyle sesime gelin Betül seni Aslıyı yazmayı unutmusum tatlımm ..kendimi yabancı bir topicte zanettim...
hmmm ynutma bniiii :))

yawrm lnk at bakayım hemen enşteye tebrk koyuorm bu arada :)

Back
X