- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.001
Lena beğendim ben
zevkli bi seçim olmuş ::)
teşekkür ederim... kadife dokulu bişiy olduğu için biraz ağır geldi bana ben çiçekli böcekli bişiyler istediğim için :)) beğendiğine sevindim...
aslında biz blok s modelini beğendim ama çok ufak diye vazgeçtik :) torontoda bana kullanışsız geldi uzanma koltuğu denen kısım çok geniş geldi ama bu olmasaydı onu alacaktık bizde en orta bo o gibiydi :)
canım benim evin perdeleri hazır ben kaynanamın üst katına çıkıyorum oraya o çıkıcak diye evi hazırladı perdeleri allahtan sade yaptırmış sade beyaz güzel bişi bu evde de 2-3 yıl kadar kalmayı planladığımız için değiştirmicem ikeadan tv sehpası aldık krem bizim açık mutfak oturma odası tarzında :) eşim evin şeklini belirledi saolsunbordo krem mutfakta kahve krem bordo arası bi uyum düşünüyorum halı mutfak masasında
valla bana yataşta daha hoş gelmişti :)) ben bazası olduğu için tercih ettim sevgülüm de oooh bunu çeker tv keyfi yaparız dedi gevredik aldık valla ama eve gelince devasal geldi gözüme alışırım herhalde... ooh ne şanslısın ya kaynanaya gellllllll :))) kendine evine çıkınca kendi istediğin gibi yaptırırsın en güzeli masrafa gerek yok olan bişiy için perde olayı sakat evden eve masraf güzel düşünmüşsün... arstil den aldık bizde tv sehpasını yine hiç beğenmesemde siyah abanoz :)) idareten aldık ama sırf tv servisi gelecek diye hani kuracak yerleri olsun diye en kısa zamanda sepetlicem :))) ben işte bu oturma odası için kırmızı çiçekli ya da desenli bi tülle siyah güneşlik düşünüyorum halıyı da kırmızı siyahlı alayım diyorum mutfağım krem abanoz stor perde düşünüyorum hem ucuz hem estetik hemde güvenli uçuşup ocağa gelme ihtimali falan açısından valla salon fransız balkon afedersin popomdan ufak ama pencereler :) japon tarzı istiyordum perdeci 2,37 yerin neyini japon yapcaz abla dedi ii kalsın dedim yatak odası içinde bööyle jan janlı bişiyler düşünüyorum 1 oda daha var ama orası allah ne verdiyse yapıcam çünkü kullanmıcam çamaşır odası tarzı yapıcam :))))) yine yazdım yaniii :)