• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

tüm sevdiklerimden ayrılırken :(

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $1.webp
    $1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
kararmasın için insan yoruluyor ve bişey anlamıyor ama senin düğünün güzel olur inş tatlım sen bkma bize :)

hayır..nikah istedim bende.ya ben 5 saatimi düğünde geçirmek istemiyorum.gelinliği bir kere giyiyo insan .o gün gezellim foto çekilelim heryerde. dedim amaaa dinleyen kim?? :4: düğünde düğün.. o zaman nikahda ogün olcek dedim :63:

ayh betül sende aynı benim gibi. düğün olacak ben hala düşüncelerdeyim :52:
bndeee
bende istemiyorumm ama inş olmazzzz :)))
istemiosan inşallah olmaz didoşum
tüm sevdiklerimden ayrılırken :(
piraimit... cnm yaa çk ağladnmı o an annen de ağlamştr
hayır..nikah istedim bende.ya ben 5 saatimi düğünde geçirmek istemiyorum.gelinliği bir kere giyiyo insan .o gün gezellim foto çekilelim heryerde. dedim amaaa dinleyen kim?? :4: düğünde düğün.. o zaman nikahda ogün olcek dedim :63:

aaaaaaaynı ben sanki beni tarf ettin eda :)

aaa selin gelmiş hoşgelmiş fotoğrafları kaçırmadım yaşasın yetiştim:66: Çok güzel olmuşsun canım Allah bir ömür boyu mutlu etsin çok huzurlu bir hayatınız olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

aaa selin gelmiş hoşgelmiş fotoğrafları kaçırmadım yaşasın yetiştim:66: Çok güzel olmuşsun canım Allah bir ömür boyu mutlu etsin çok huzurlu bir hayatınız olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

hoşbuldum tatlım amin inş bu rada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Back
X