- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.361
kızlar excelde kendme şafak çizelgesi hazrladm![]()
iyi yaptın betüşüm ben buradaki çizelgemden sayıyorummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar excelde kendme şafak çizelgesi hazrladm![]()
neyse junyorita okusun ben de ankarada yasıorum junyorita panora bernardoya yolun düserse sana zevkle eşlik ederim
burda sonucta fikir paylasımı yapıoruz herkes aldıklarını güle güle kullansın mesela Aslı arkadasımız Bernardo marka yemek takımı aldı çok da sık ama o modelinde sadece sorunlar yasnmıyor ben de Bernardodan almayı düşünüyordum ancak arkadaslar yeni geldikleri için tabiki geçmişi de okuyamadılar vazgeçtim bernardodan ya porland ya da kütahya düşünüyorum...
sonucta burası evlilik hazırlıgı topici ne iyi ne kötü paylasıyoruz laf atısmalarına gerek yok...
kızlarrrr ben geldimmmm nasılsınızzz
bende aynı şekilde bernardo alacaktım ama kim aldıysa gelen ürünün çoğu delikli sorunluydu dedi değiştiriyorlarmış ama çok uğraştırıyormuş o kadar para verip birde peşinden değiştireyim diye koşturmak istemiyorum bende kütahyadan kare bon chine yemek takımı beğendim kısmetse onu almak istiyorum
selam kızlar napıyorsaunuz
Selam verdik herkes bernardo derdine düşmüş :))
Selam verdik herkes bernardo derdine düşmüş :))
sizinde hayırlı olsun canım
3 hafta var yani aramızda düğündaş sayılırız :)))
gün sayıyorum artık 105 gün var daha
iki hanelilere bi düşebilseydik![]()
biz iki haneli rakamlara düştük
ama askerlikte
selamm kızlarr
bende kütahya almayı düşünüyorum yerli malı yurdun malı yanlız canım ya kareleri kullanışlı değil diyorlar bende kararsız kaldım kare mi alsam yuvarlakmı ?
bende kütahya almayı düşünüyorum yerli malı yurdun malı yanlız canım ya kareleri kullanışlı değil diyorlar bende kararsız kaldım kare mi alsam yuvarlakmı ?
aylinciğim hayırlısı olsun cnm.
az kalmışş.
neden kullanışlı olmasın ki? Yuvarlak çok klasik geliyor bana o yüzden kare istiyorum yılbaşında 40. yıl kampanyası yapmışlar 750 tl ye düşmüş o yemek takımı ama ben gittiğimde kampanya bitmişti belki yine olur birşeyler diye bekliyorum
hadi bakalım şimdiden gözün aydın o zaman canım
sağol canım sizinde mayısta olcaktı galiba ne yaptınız kesinleştirdiniz mi
çok yoruldum bune ya çalış çalış nereye kadar pöffffffffffff
evet cnm nisanda alıcaz günümüzü aradık sorduk evraklar nisanda aıçlıyormuş
21 mayıs kesinleşti.19 mayıs kına olcak