• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bulaşık makinasına girdiği zaman sorun oluyormuş öyle duydum canım

karenin yuvarlaktan ne varki varki hani baskı felan makinede sorun olurda kare olmasından dolayı sorun çıkarması aklıma yatmadı yengem 7 yıllık evli onunda takımları kare süreklide makinedeler hala yeni gibiler

Iyim kızlar sağolun takılıyorum çryiz işi bitmez al al sonu yok
herkes iyi günlerde kullansın aldıkalrını hayırlısıyla kullanmak nasip olsun altı üstü tabak benimle yaşayacak değilya içinize gözünüze hangisi güzel hoş geliyorsa onu alın ilk kararınız beğendinizdir kesin ben öyle yaptım fani dünyada onu tak bunu tak gereksiz yere stres başka bişey değil :)))))))))

balayı yerlei baktım bir kaçtane alvadonna hoş gibi geldi bakalım turlarla anlaşma yapmış herkes anacım hiç gitmedik ki tatile adam akıllı erdek dışında

birini kare birini yuvarlak al ben öle yaptım :))) günlüğüm kare misafirliğim yuvarlak ikiside 12 kişilik...

:) bende misafirliği kare günlüğü yuvarlak almayı düşünüyorum:) günlükte 12 li tek takım mı alsam yoksa 6-6 iki ayrı takım mı alsam karar veremedim değişik olur dedim aynı tabakta yemeyelim:1:

evet cnm nisanda alıcaz günümüzü aradık sorduk evraklar nisanda aıçlıyormuş
21 mayıs kesinleşti.19 mayıs kına olcak

Canım olurmu defterler 6 ay öncesinden açılır, ama oranın belediyesimi farlklı acaba?
Biz haziran için şubatta alıcaz nasipse...

Hejaar hoşgeldin canımcım, kardeşim 3 martta geliyor...
Nişanlına söyle gelirken benim nişanlımıda getirsin :))

:) bende misafirliği kare günlüğü yuvarlak almayı düşünüyorum:) günlükte 12 li tek takım mı alsam yoksa 6-6 iki ayrı takım mı alsam karar veremedim değişik olur dedim aynı tabakta yemeyelim:1:

bnm gnlk 12 kşlk 1 takım 6 kişlkte 1 takım oldu 18 kişlk gnlüğüm oldu yatıp kalkıp yemek yerz artık :)

yani ben olsam aynı alırdım benim ikiside kütahya ikiside 12 kişilik ikiside kaliteli ve güzel yani günlük misafirim geldiğinde de pasta servisi açmam gerektiğinde günlük takımımı kullanırım sadece yemekli misafirlere diğer takımımı açarım o da masa örtüsüyle felan uyuyor die...

Canım olurmu defterler 6 ay öncesinden açılır, ama oranın belediyesimi farlklı acaba?

hoşbuldukk canımmmmm:52:bzim teskere tarihimizde 16 mart:61:
tamam söyleyim getirsin:1:çok soğukmuş ya bu yıl​

hayırlı olsun canım..​
sağol cnm teşk.ederim
zeynepppppppppp 21 mayıs mıııııııııııııııııı ??????????
benim en yakın arkadaşımında 21 mayısssssss istanbuldaaa
kuşumm gelemicekmisin yanii :(
çok istiyrdum yanımda olmanı.
kına beklerim o zaman akşam bizde kalırsın.
ztn bi gün ara olcak. 1.5 saat aramız ist.la
ama istersen ist.a döncek araba olcak akşam onla dönersin.

cnm biz tel ettik sorduk burda günü 1 hafta öncesinden bile alabiliyrsun.
mesela bizim belediyede öyle en erken 1 hafta önceden kıyılıyor nikahlar
çorlu belediyesinde de öyle 1 hafta içinde gün veriyorlar hatta 3 gün önce gitsen sağlık raporunu özelde çıkartıcaksan veriolar gün.
t.dağ da nisan başı dendi. yoğunluk olmuyor burası ist.gibi değil yani.

sağol cnm teşk.ederim

kuşumm gelemicekmisin yanii :(
çok istiyrdum yanımda olmanı.
kına beklerim o zaman akşam bizde kalırsın.
ztn bi gün ara olcak. 1.5 saat aramız ist.la
ama istersen ist.a döncek araba olcak akşam onla dönersin.

cnm biz tel ettik sorduk burda günü 1 hafta öncesinden bile alabiliyrsun.
mesela bizim belediyede öyle en erken 1 hafta önceden kıyılıyor nikahlar
çorlu belediyesinde de öyle 1 hafta içinde gün veriyorlar hatta 3 gün önce gitsen sağlık raporunu özelde çıkartıcaksan veriolar gün.
t.dağ da nisan başı dendi. yoğunluk olmuyor burası ist.gibi değil yani.

cnm bizim burada da bi gün önce bile alabiliyosun...:))))

yani ben olsam aynı alırdım benim ikiside kütahya ikiside 12 kişilik ikiside kaliteli ve güzel yani günlük misafirim geldiğinde de pasta servisi açmam gerektiğinde günlük takımımı kullanırım sadece yemekli misafirlere diğer takımımı açarım o da masa örtüsüyle felan uyuyor die...

günlük için bende kütahyadan bir model beğendim onu almak istiyorum ama kütahyadan beğendiğim miafirlik kare bon china takımında 6 kişilik günlük düz yeşil rekli takım hediyesi varmış

Back
X