- 22 Ocak 2008
- 8.896
- 8.904
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.401
iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum
cimcime öptüm
cimcime öptüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bizim burada da bi gün önce bile alabiliyosun...:))))
sağol cnm teşk.ederim
kuşumm gelemicekmisin yanii
çok istiyrdum yanımda olmanı.
kına beklerim o zaman akşam bizde kalırsın.
ztn bi gün ara olcak. 1.5 saat aramız ist.la
ama istersen ist.a döncek araba olcak akşam onla dönersin.
cnm biz tel ettik sorduk burda günü 1 hafta öncesinden bile alabiliyrsun.
mesela bizim belediyede öyle en erken 1 hafta önceden kıyılıyor nikahlar
çorlu belediyesinde de öyle 1 hafta içinde gün veriyorlar hatta 3 gün önce gitsen sağlık raporunu özelde çıkartıcaksan veriolar gün.
t.dağ da nisan başı dendi. yoğunluk olmuyor burası ist.gibi değil yani.
o zaman bende birşey dmeyeyim canım
inşallah çok mutlu olursunuz orada
cnm bizim burada da bi gün önce bile alabiliyosun...:))))
iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum
cimcime öptüm![]()
bende aynı şekilde bernardo alacaktım ama kim aldıysa gelen ürünün çoğu delikli sorunluydu dedi değiştiriyorlarmış ama çok uğraştırıyormuş o kadar para verip birde peşinden değiştireyim diye koşturmak istemiyorum bende kütahyadan kare bon chine yemek takımı beğendim kısmetse onu almak istiyorum
Aynen canımm bernardo çok sorun çıkartıyormuş ben de o yüzden kütahya düşünüyorum![]()
benimde bernardo diye felan sorunum yok![]()
ii ne güsell ii günlerde kullan![]()
Bende dügünümde nikah memuru istedim ancak nikah memurunun gelmesi 500 ile 700 tl arasında değişiyormuş o yüzden nikah salonda olucak ankda düğünde istda![]()
Meraba kızlarrr. nikah memurunun gelmesi ne kadar pahalıymış oralarda. Biz Antalya'dayız belediyeden 100tl istediler havada kaptık walla salonda kıydırdım ben de nikahı. Sağlık olsun yine de cnm
meraba kızlarrr. Nikah memurunun gelmesi ne kadar pahalıymış oralarda. Biz antalya'dayız belediyeden 100tl istediler havada kaptık walla salonda kıydırdım ben de nikahı. Sağlık olsun yine de cnm
OFFF Lena ya korkutma beni ankya geldinmi hiç bilmiorum ama ankda gidecegin yerler bellidir hani ankaranın merkezinde kızılay vardır her magaza vardır her aradadıgını bulursun heryerden ulasım kolaydır biraz daha lüks istersen tunalıya cıkarsın kızılaya yürüyerek 15 dk uzaklıkta çeyiz alışverisi için samanpazarı vardır hersey vardır ben de çok zorlanıcam ve çok da korkuyorum istanbuldan :2:ve ben hep dısarda olan biriyim nasıl eve alısacagım bilmiorum :2: