• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın, İzmirli güzeller:29:, gelinlik telaşı başlamış okuduğuma göre. Kızlar gelinliğinizin parasını sizmi veriyorsunuz? yoksa nışanlınızmı?
Birde onun alyansını sizmi aldınız:31:

tabi bebeişkommm damat verecek gelinlik parasını ama bizde de damada takım alınır:52: alyanslarımızda da 1000 tl tutmuştu yarı yarı ya ödedik :52:

Günaydın, İzmirli güzeller:29:, gelinlik telaşı başlamış okuduğuma göre. Kızlar gelinliğinizin parasını sizmi veriyorsunuz? yoksa nışanlınızmı?

kız nerdesin sen atkı fikri attın ortaya kayboldun senin yüzünden iki ters bir düz örgü çalışıp duruyorum:1:

benim beyaz yapay güllerden olacak çiçeği güllerin ortasındada inciler yapıstırılacak

Son düzenleme:
günaydın rozelinda :))) bizde senin benim ayrımı yok 5 yıldır beraberiz herşeyimizi hep beraber yaptık heralde sen alcan ben alcam muhabbeti olmaz :) biz daha nişan yapmadık şubatta yapıcaz :)
gelinliği normalde erkek tarafı alır bizde :))))
bak aklında bulunsun eğer laperiye gidersen 2011 değilde 2010 gelinlik modellerine bak en pahalısı 1300 tl civarı
zaten yıl takip etmek bana saçma geliyor önemli olan beğendiğim gelinliği bulmak o kadar ucuzsa giderim sen gidince söyle reklamınızı yapıyorum benimle iyi ilgilenin de :)
850 çokkk iyiiiiii
nişanlım izmirde oturuyorr
bende mi izmirden alsam acaba :92:

gel canım gider dolaşırız beraber :))))))

kız nerdesin sen atkı fikri attın ortaya kayboldun senin yüzünden iki ters bir düz örgü çalışıp duruyorum:1:

Aslında hep buralardayım canım:29: atkıya devam ediyorum, benimki siyah giyer hep, o yüzden siyah örüyorum, iki ters, iki düz:6:
Sende başlamıştın demi, senin nasıl gidiyor bakalım, yetişir inşallah, olmadı işe getiririm :), 14 Şubata var baya süre, akşamları eve gidince iki dürtüyorum, annemde ara sıra bunaldıkça örüyormuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu arada nikah günü almayan varsa
alırken sağlık raporuna olarak sakın para vermeyin çünkü ücretsiz bazı arkadaşlar ücretli almış sanırım 60 tlye galiba ama bilginiz olsun üzretsiz rapor almak

Nişanlım saolsun kendisi aldı ikimizin alyansını da bizde öyle hiçbir durum yasanmadı şimdiye kadar bunu sen al sunu sen yap die saolsun isterim belki o an alamaz ama daha sonra mutlaka alır :nazar:

karşılıklı değil ama insanın katkıda bulunması gereken yerler oluyor arkadaşlarımdan bazıları hiçbirşey almadılar bile hepsini erkek yaptı :52:

Mutlaka canım, geçen benimki karşılıklı diye bir laf etti, kendisi benim 3 katım fazla maaş alıyor:26: bakalım nasıl çıkacağım işin içinden:25:

Nişanlım saolsun kendisi aldı ikimizin alyansını da bizde öyle hiçbir durum yasanmadı şimdiye kadar bunu sen al sunu sen yap die saolsun isterim belki o an alamaz ama daha sonra mutlaka alır :nazar:

Ne güzel canım, anlayışlı insan olması çok önemli. Bizim durumumuz hani netleşmedi ama maddi açıdan o benden çok çok iyi, nasıl yaparız bilemiyorum. Ve şuan hazırlıksızım malesef:26:

Back
X