• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

tskür ederim esracımm evet bana da çok kullanıslı geldi...

züccaciye dükkanlarında satılan didosun dedigi gibi celik rengi olanlardan alsam onların renginde degisiklik oluyormu o yüzden korkuorum nasıl anlarım bilmiorum....

canım paslanmaz çelik alman gerekiyor.başka bir topikte okumuştum paslanmalar kararmalar oluyormuş o baharatlıklarda...nasıl anlaşılır tam bilemiyorum ama dikkatli seç bence ileride sorun yaşamamak için...

heytttttttttttt naparsınız kıslar ben çok hastayım başımın agrısından ölüyorum
galiba grip oldummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun elçincim..
hava değişikliğinden olmuştur bol bol vitamin al ve dinlen canım..
kızlar biz mutfak için aksesuarlarımızı aldık ikea'dan ancak şimdi ben baharatlık sepeti aldım buna nasıl kavanoz koyabilirim bana fikir verin

Uploaded with ImageShack.us

Çok güzel her türlü sığar sanırım baharatlık yakından görmekde lazım ama çok kullanışlı olduğu belli.. :)

geçmiş olsun elçincim..
hava değişikliğinden olmuştur bol bol vitamin al ve dinlen canım..

Çok güzel her türlü sığar sanırım baharatlık yakından görmekde lazım ama çok kullanışlı olduğu belli.. :)

kızlar bunlar gerçektan çok kullanışlı şiddetle tavsiye ediyorum size bnm iş yerimde satıorum ben bunlardan o yüzden biliorum yaa çok talep olan ürünler ve çok farklı modelleri var araştırın bence :34:

selam kızlarr
bugün giremedim hiç buraya geçmişede bakamıyrm
dışarıdaydım kuaförüme gittim
nikahta takıcağım duvağımla düğünde takcağım tacı aldım yanıma giderken
gösterdim iksiini aynı gün takabilcekmisin die.
taç için topuza diğer duvak için salık saça karar verdik
ama ben topuz hiç sevmiyrmm
elinizde bombeli topuzlar varsa paylaşırmısınız.
kuafördende onayımı aldım çok beğendi ikisinide.ayrıca fotocu çağırma işinide konuştum
daha önce çalışmışlar istediğim fotoğrafçıyla.
ordanda sorun çıkmadı neyseki
sonrada kınada arkadaşlarıma dağıtıcağım bilekliklerin siparişini vermiştim onları aldım benim çok hoşuma gitti. sizde beğenirsiniz umarım ekledim resimlerini.
zaman yaklaştıkça herşey sıkışıcakmış gibi gelio.
Allahım bu duyguları bütün genç kızlara yaşatsın inş.

kızlar bilekliklerin bitmiş hali ve hediye paketleri
bakar fikir verirseniz çok sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...401402-sonbaharin-ceyizi-51.html#post17270489

Son düzenleme:
meltem güle güle kullan cnm bizde almıştık onlardan
içine baharatlık benim renkli renkli küçük baharatlıklarım var
çok sıkıntı yaratmaz onlar o tel sepet baya geniş ikeadakinde.
diğer tel sepetler daha dar sanki bunlara göre
o yüzden orta boy bi baharatlık alabilirsin

mrb. Benim yaz evlenebilmem için atanmam gerekyor.Dua edin benim için olur mu? Bileklikler güzel,Kınada veriliyor mu öyle;yoksa ssizin fikriniz mi?

41666621386591990092.jpg

bu benim yatak odamdan.yanları koyu değil benimkinin.bi de o desenler beyaz oymalı:66:

mrb. Benim yaz evlenebilmem için atanmam gerekyor.Dua edin benim için olur mu? Bileklikler güzel,Kınada veriliyor mu öyle;yoksa ssizin fikriniz mi?

bizde böyle bi adet fln yok ama
ben arkadaşlarıma hatıra olsun die vermek istedim.
teşk.ederimm
sizin içinde hayırlısı olsun inş.

Son düzenleme:
Back
X