• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

İnşallah istediğim tarzda birşey bulabilirm de terziyle uğraşmam

bunu bursadaki bir moda evinin sitesinden aldım canım ellerinde var kiralıyorlar gibi yansıtmışlar aradım bende ellerinde yokmuş üzerime göre dikeceklermiş kiralık olursa 650 satın olursa 1500 olur dedi ama ben dikim istemiyorum

amin cnm.dikim olunca insan strese girio.
hazırsa belli bişiy o olcak gördüğünü alıosun risk yok

hiç gelinlik bakmadığım için bilmiyorum canım model bulmak zormu da çoğu kişi diktiriyor?

herkesin bedenleri farklı oldugu için dikim yapıyorlar canımm bazı kişilerde basenler fazla oluyor mesela basenleri kapatmak için ona göre bir model dikim yapıyorlar:10:

ben gelinlik konusunda çok moda programı yaptım o yüzden epey bilgim var :1:

hiç gelinlik bakmadığım için bilmiyorum canım model bulmak zormu da çoğu kişi diktiriyor?

ben çok şanslıyım baktığım giydiğim ilk gelinliği aldım
vitrinde görüp girdim
çok beğendim aldım daha da kafamı karıştırmadım ztn gözüm başka hiç bişiy görmedi kadın hangi modelii çıkardıysa ben bakmadım bile bikaç modeli zorla denettirdiler annemle bakalım nasıl olcak die öyle içime sindirmişimki başkası yakışmadı gibi geldi
çünkü istediğim tarz bişiydi. senin kararına göre cnm kafanda bir model varsa ona benzerini bulduğun zaman alırsın ztn. ama yok ne alcağın konusunda kararsızsan beğenmen zor olabilir.

Bir de kesinlikle vucut tipine göre gelinlik seçimi yapmak da gerekiyor örnegin;Buketin begendigi modelde straplez gelinlik de omuzların geniş gögüs ölçüsünün de 75-80 olöası gerekiyor;
Gögüslere fazla dikkat çekmek istemiyorsan tek omuzla dikkati orda toplayabilirsin;
Kilolu bayanlara balon etek seklinde gelinlik önermiyorlar;
Boyunuz kısaysa tek parça alabilirsiniz boyu uzun göstermek adına;programlardan bakıyım yine notlarımı paylasırım sizinle

ben çok şanslıyım baktığım giydiğim ilk gelinliği aldım
vitrinde görüp girdim
çok beğendim aldım daha da kafamı karıştırmadım ztn gözüm başka hiç bişiy görmedi kadın hangi modelii çıkardıysa ben bakmadım bile bikaç modeli zorla denettirdiler annemle bakalım nasıl olcak die öyle içime sindirmişimki başkası yakışmadı gibi geldi
çünkü istediğim tarz bişiydi. senin kararına göre cnm kafanda bir model varsa ona benzerini bulduğun zaman alırsın ztn. ama yok ne alcağın konusunda kararsızsan beğenmen zor olabilir.

Benimde kafamdaki modeldi bu...
Hatta resim bile paylaşmıştım, ama bazıları çok sade diyor...

Kızlar yengem çok sade sonradan pişman olursun diyor, ay içime sinmişti ama sanırım bir çok olumsuz yorum gelecek :((

cimcimemmmm seni görünce aklıma ığdır geliyor
ığdır gelincede aşkım geliyor:27:
gelinliği gördüm canım banada sade geldi ama kendi kararın tabii
istiyorsan bir kaç yer daha bak öyle karar verirsin..

Kızlar yengem çok sade sonradan pişman olursun diyor, ay içime sinmişti ama sanırım bir çok olumsuz yorum gelecek :((

canım sen sadeliği seviyosan ve
bu geinlik içine sindiyse milleti boşver
benim beğendiğim için çok sade az kabarık dediler
hiç takmıyorum
salla gitsin
sen içinde rahatsan kime ne???

esracım sen kimseyi takma tamammı senin hoşuna gittiyse sorun deil benim gelinligimide kimse begenmemişti çok sede demişlerdi ama ben çok begendim ve giydim yani boşvererrr

cimcimemmmm seni görünce aklıma ığdır geliyor
ığdır gelincede aşkım geliyor:27:
gelinliği gördüm canım banada sade geldi ama kendi kararın tabii
istiyorsan bir kaç yer daha bak öyle karar verirsin..

Baktım canım, ama kumaşı bu kadar kaliteli olan yok, Fatih'e gidecektim çok pahalıymış vazgeçtim...

Benimde kafamdaki modeldi bu...
Hatta resim bile paylaşmıştım, ama bazıları çok sade diyor...

esracığım bazılarının düşüncelerini önemseme bence.
önemli olan senin beğenmen.
aslında hoş bi mdel ama aradaki etek kısmına güpürler işletebilirsin.
hem senin aklındaki model olur hemde insanlara daha cafcaflı gelir.

esracığım bazılarının düşüncelerini önemseme bence.
önemli olan senin beğenmen.
aslında hoş bi mdel ama aradaki etek kısmına güpürler işletebilirsin.
hem senin aklındaki model olur hemde insanlara daha cafcaflı gelir.

Zaten değişiklik planım var, aklımdaki model daha canlı gösterecek...
Taşları sıklaştırıp gipürleride fazlalaştrıcam...

Back
X