• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu cumartesi günü gidiyorum tatlım:)gel sende

bu cmrt miiii hadi bakalım inşallah kısa sürede işte bu dediğin gelinliği bulursun işlerin su gibi akar gider inşallah ben şimdi taşınma telaşındayım sen git gez gelince yorumlarını bekliyor olucam :) reklamınızı yapam benle iyi geçinin dersin :):66:

bu cmrt miiii hadi bakalım inşallah kısa sürede işte bu dediğin gelinliği bulursun işlerin su gibi akar gider inşallah ben şimdi taşınma telaşındayım sen git gez gelince yorumlarını bekliyor olucam :) reklamınızı yapam benle iyi geçinin dersin :):66:

:):)beğendiğim olursa teredütsüz alıcam gelinliği
yoksa ben gelinlik falan alamam:D:D

hoşgeldiniz kızlar

eda bence bi anda sert tepki göstermiş.bizler evlilik yolundaysak eğer bu kadar ani kararlar vermemiz gerekir.çok fazla büyütülecek bir mesele değil bence

kızlar topicimi güncelledim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401402-sonbaharin-ceyizi.html

iyigeceler37.gif

hoşgeldiniz kızlar

eda bence bi anda sert tepki göstermiş.bizler evlilik yolundaysak eğer bu kadar ani kararlar vermemiz gerekir.çok fazla büyütülecek bir mesele değil bence

hepimiz tartısmalar yasıyoruz biz mesela 1 hafta önce gerçekten çok büyük bir tartısma yasadık ama ondan sonrada o benim gönlümü almayı basardı ikili iliskilerde bile tartısmalar yasıyorsun sürekli birlikte oldugun biriyle tartısma yasaman çok normal...

hepimiz tartısmalar yasıyoruz biz mesela 1 hafta önce gerçekten çok büyük bir tartısma yasadık ama ondan sonrada o benim gönlümü almayı basardı ikili iliskilerde bile tartısmalar yasıyorsun sürekli birlikte oldugun biriyle tartısma yasaman çok normal...

kleo haklısın.bizim de atışmalarımız yanlış anlamalarımız çok oluyor bu ara.ama herşeyin nedeni bence zaman yaklaştıkça artık sabrın azalması.en azından bu benim için böle.bir an önce evimde sevdiğğm adamla hayatıma devam etmek istiyorum

günaydın aylinciğimm
herkese güzel bir gün diliyrm..
çok soğuk var burda kar yağıyor sabah zor geldim.

inşallah güzel bi gün olur zeynocum
burası da çok soğuk yaa
dondum valla gelene kadar
kar faan yok ama acayip soğuk
off rüyamda düğün günümü gördüm
kuaför bana çok çirkin bi saç yapıyodu habire düzelticem düzelticem deyip duruyodu
moralim bozuldu yaw

inşallah güzel bi gün olur zeynocum
burası da çok soğuk yaa
dondum valla gelene kadar
kar faan yok ama acayip soğuk
off rüyamda düğün günümü gördüm
kuaför bana çok çirkin bi saç yapıyodu habire düzelticem düzelticem deyip duruyodu
moralim bozuldu yaw

günaydın fıstıklar

rüyaların tersi çıkarmış canım demek ki çok güzel bir gelin olacaksın..

Back
X