- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.341
nasıl yanii bebişimm konuyaa fransız kaldımm![]()
konunun başı zaten canım bu annesi evlenince evde yelek ve çetikle dolaş demiş sen ne dşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şortla başla alış ben sindire sindire taktik veririm sana![]()
sağolasın canım kocayı elde ve evde tutma taktikleri süperr
![]()
sen şortla başla alış ben sindire sindire taktik veririm sana![]()
buket kopardın bni taktkler süpeeeeeeeer![]()
konunun başı zaten canım bu annesi evlenince evde yelek ve çetikle dolaş demiş sen ne dşünüyorsun
saolun kıslar ya allah razı olsun sizlerden
idrara çıkma çok fazla artı yanma veee en önemlisi kan gelmesi o yüzden kocişi uyandırmadım gece
ama hiç uyumadım işe gönderdim dedi gitmeyim gidelim dedi yok iyiyim dedim az uyumuşum yine gittim yine aynı sorun off bu nerden çıktı yaa
canım elçin üşütmüş ordan konu açıldı. dedimki yeni evlenenler hemen hasta oluyolarmış o yzüden annem devamlı der evlenince patiğini yeleğini hiç çıkarmabukette diyorki ben şort giyeceğim askılı falan yorum bekliyor senden
ha tamam bu konu tam benlikyani ben öyle kat kat giyinemem asla biraz seksülükk akması lazım paçadan :86:
birde benim kocam kaçıyormuş![]()
valla artık taktikleri alacağız hatta şimdiden sorayım ben sana şimdi gelinlikçi bana dediki alttan giyecein iç çamaşırını al provalarda takarsın ki sonradan değişik sütyenle gelip göğüs ayarını bozmayalım. benim şimdiden iç çamaşırı almam lazım ne alacam yaw yardım et![]()
valla bebişimm işimiz 2 ay zor benimkide öyle diyor 2 ay sık dişiniama yok ya patikle yelekle dolaşılır mı adamın şevki kalmaz kurur adamcağız
![]()
konu tam senlik bildiğimden yorumunu bekledim zuzum senden de taktik alalım![]()
valla artık taktikleri alacağız hatta şimdiden sorayım ben sana şimdi gelinlikçi bana dediki alttan giyecein iç çamaşırını al provalarda takarsın ki sonradan değişik sütyenle gelip göğüs ayarını bozmayalım. benim şimdiden iç çamaşırı almam lazım ne alacam yaw yardım et![]()
bugünlük bu kadar yeter betüşüm devamı gece 12den sonra![]()
ha tamam bu konu tam benlikyani ben öyle kat kat giyinemem asla biraz seksülükk akması lazım paçadan :86:
ev kaloriferliyse kışında sınırı yok tabi ama değişiklik herzaman şart çok açmadan kenardan köşeden göstermek lazım :90:. şort ve tepeden bağlanmış saçla çok seksü olunabiliren basiti tabi.
kız kuzenimi giydirirken jartiyer almış öldük takamadık kopcasını öldük:)) arkasına dolan önüne dolan biri sarkıyordu altında aman deneyerek al :90:
kız ben jartiyer almaya utanırım . bütün sülale beni konuşur. resmi kübra gitti ne aldı diye.
zuzuuuuuuuuuuuu kız eğitimi bıraktın sen bizi burda eğitiosn he:) eğit bizi zuzu mkemmel fkrlernle besle bzi :)
kız ben jartiyer almaya utanırım . bütün sülale beni konuşur. resmi kübra gitti ne aldı diye.