• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım hani iç çamaşırları elbiseler günlük giymek için kıyafet falan ben bunları hep erteledim ama artık yavaş yavaş almam lazım özellikle iç giyim çok önemli kocişlerin aklını başından almamız lazımm :62:
ben daha tam olarak başlamadım daha çeyiz bitmediği için :)
sen geçmiş sayfalara dön bu konuşar hakkında konuşuldu baya bir :)
ben bildiimiz pijama gecelik iç çamaşırı çorap falan alıcam bir kaç tane işte sonra tamamlarım artık :)
nasıl ikisinide sen alacaksın anlamadım ben galiba sen erkeğe alıyorsun erkek kıza alıyor canım benim ben cumartesi günü alışverişte 1500 tl harcadım erkek tarafı 2500 tl harcadı bide sadece bana aldılar annem babam hariç bilezikte takacaklarmış onlarda hariç erkek tarafı çok harcıyor
canım biz beraber yapıyoruz herşeyi sefgilimle gene beraber almak istiyoruz herşeyi
şimdi benim annem onun annesi gelirse onları kırmayalım diye susarız ama ne sevgilim onların alcağı yerden giyer ne de ben ya da ben onların aldğı şeyleri beğenmem :) arkamızdan sürüklememek istiyoz :)
yüzük tepsisi yapacaksanız ben yaptım çok beğendiler arkadaşlar burada hemen paylaşayım fikir olsun size diye ne dersinizzz

bekliyoruzzzzzzzzzzz:66:

tepsi yok 30 X 40 cm ölçülerinde sunta kestirip elyafla kapladım sonrada kumaşla kapladım sıcak silikon ile yapıştırdım sonrada çiçeklerini ve boncuklarını yapıştırıyorsun böyle oluyorrrr

cok tsk edrım cnm fıkır olmadan olmuyor ıyıkı bu sıteye rastladım benım annem ve babam yaslı bıraz kımse bırsey soylemıyor sıkılmıstım ıyıce ıı oldu :)

neyse kızlarrr ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz öpüyorum sizi çok hoşçakalınnnn
ii akşamlar nurgül
cok tsk edrım cnm fıkır olmadan olmuyor ıyıkı bu sıteye rastladım benım annem ve babam yaslı bıraz kımse bırsey soylemıyor sıkılmıstım ıyıce ıı oldu :)

ayy cnm gel sen buraya ooo daha neler bulursn :)

kızlar bnde çıkıorm hepinize ii akşamlar :79::79:

Back
X