• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar albümüme yeni çeyizler ekledim aslında çeyizimde vardı ama resmini çekemiyordum. şimdilik üstte olanlardan çektim bir kaçını. yakında hepsi açılıp tekrar toparlanacak. o zaman bol bol resim yükleyeceğim

herşeyin gayet modern canım ya birde annem önce almış felan diyordun gayet şık ve modadan hepsi ben çok beğendim iyi günlerde kullan canım

kızlar günaydınnn ben geldimmm lütfü kırdar kongre merkezinde evlilik fuarından bahsediyorsunuz bizim orada standlarımız var davetiye ye gerek kalmaz girerim herhalde

kızlar 1 şubatta da yeşilköyde mobilta fuarı var nişanlıma söyledim gideceğiz inşallah. ama der demez gidelim dedi mankenler vardır şimdi diyor. dedim oyarım gözlerini :60::60:

zeynep bnde nişanlmla kendme davetiye aldm inşallah gtmek istyrm ama bakalım..

esracım gnaydın cnm hoşgeldn hayırlı olsn darısı başımıza 26 sına alıosnz dmi şimdi

Slm kızlar...
Günaydın herkese...
Dün nikah evraklarımı hallettim, yarın gönderiyorum, hayırlısı olsun garip duygulara kapıldım...
hayırlısı olsun cnm darsı başımıza

zeynep bnde nişanlmla kendme davetiye aldm inşallah gtmek istyrm ama bakalım..

esracım gnaydın cnm hoşgeldn hayırlı olsn darısı başımıza 26 sına alıosnz dmi şimdi
cnm yazıcıdanmı çıktı aldın renkli renksiz farkedermi :D
birde ne biçim şey ya kaç boyutunda yaptın sen onu

Back
X