- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.881
Hayırlı olsun canımm iyi tatiler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz çeyizlerinide çek bari çekmişken..
cnm eklediğin albümün başlığını değiştirir misin ?? Işyernde giriyorum ya başlığından dolayı açılmıyor..tatlım çeyizleri çekmeyi unuttum ama size süper bir dosya hazırladım...
üşenmedim gece gece çektim ve koydum
yarın iş yerinde bu resimleri koyarsam hakkımda sapık diyeceklerini bildiklerimden gece hallettim..
Cicilerimi sizler için süsledim.
Sorgu sual nereden aldın beğendikleriniz olursa temin ederim hiç problem değil yeter ki söyleyin:131:
Kanatla kelepçelerin resimlerinide çektim ama mbı yüksek geldi sığmadı
ve fecii uykum geldi
daha kremler sürücemdeeee yatıcammm of of
haydiii benn süslü yatağıma yatar prenses gibi uyurr sultan gibide kahvaltı ederim yarına hahayy![]()
kızlar iyi akşamlarrrr
biz balayı rezervasyonumuzu yaptırdık.5 gece 6 gün alva donnaya gidiyoruz.sigortayla beraber max karta 1820 tl ödeme yapıcaz
Ben sonuncuya bayıldım Buket süper gözüküyorlar bir de straplez gelinlikte alttan destek veriyorlar süper oluyor![]()
bende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladımsadece vucut çorabı alacağım
tatlım çeyizleri çekmeyi unuttum ama size süper bir dosya hazırladım...
yarın iş yerinde bu resimleri koyarsam hakkımda SAPIK diyeceklerini bildiklerimden gece hallettim..
Sorgu sual nereden aldın beğendikleriniz olursa temin ederim hiç problem değil yeter ki söyleyin:131:
kanatla kelepçelerin resimlerinide çektim ama MBı yüksek geldi sığmadı
ve fecii uykum geldi
haydiii benn süslü yatağıma yatar prenses gibi uyurr sultan gibide kahvaltı ederim yarına hahayy![]()
pandomim yatak örtüsünü aldın mı almadın mı takip edemedim ama bugün 1.resimdekine baktım,pulları gri.senin istediğin gibi beyaz durmuyor yani![]()
kızlar iyi akşamlarrrr
biz balayı rezervasyonumuzu yaptırdık.5 gece 6 gün alva donnaya gidiyoruz.sigortayla beraber max karta 1820 tl ödeme yapıcaz
tatlım çeyizleri çekmeyi unuttum ama size süper bir dosya hazırladım...
yarın iş yerinde bu resimleri koyarsam hakkımda SAPIK diyeceklerini bildiklerimden gece hallettim..
kanatla kelepçelerin resimlerinide çektim ama MBı yüksek geldi sığmadı
ve fecii uykum geldi
günaydın kızlarr
Canım almadım. Yatak odasını kadar alana kadarda yatak örtümü almama kararı verdim.
İyikide almamışım ozaman :)
Alsam pişman olurdum :)
hayırlı olsun Aysuncuğum.
bende ev tekstili kısmını sona saklıyorum canım evin rengi dekorasyonu belli olsun öyle alırım dedim şimdiki uğraşım hala sewimli ev aletlerim pazar günü geri kalanınıda tamamlayıp küçük ve sewimli ew aleti faslını kapamak istiyorum
herkese günaydıııınnnn :) biri bana eklediğiniz resimleri vs nasıl görebileceğimi söylesin, çatlicam yoksa :)