- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #47.901
Şafağım 135 olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydıııınnnn :) biri bana eklediğiniz resimleri vs nasıl görebileceğimi söylesin, çatlicam yoksa :)
günaydın balımgünaydın kızlar günaydın betücüm aslıcım denizcim meltemcim
Lolaaaaaa iç çamaşırların harika yaaaaa bayıldım valla :)
indirim falan varmı bari. nelerin eksik kaldı ev aletlerinde buketçiğim.
Lolaa özel albüm yapmış galiba. sadece arkadaşları görebiliyor. arkadaşlık teklifi yollaman lazım.
diğer arkadaşların albümleri içinde profiline giriyorsun orda zaten albümleri gör çıkar
oraya tıklıyorsun.
Şafağım 135 olmuş![]()
indirim falan varmı bari. nelerin eksik kaldı ev aletlerinde buketçiğim.
Lolaa özel albüm yapmış galiba. sadece arkadaşları görebiliyor. arkadaşlık teklifi yollaman lazım.
diğer arkadaşların albümleri içinde profiline giriyorsun orda zaten albümleri gör çıkar
oraya tıklıyorsun.
indirimleri betüş biliyor malesef hiç haberim olmuyor öyle şeylerdenkısmetse bu pazar blender seti elektrikli cezve elektronik baskül ve narenciye sıkacağı almayı düşünüyorum canım sonra geriye çaycım ve şarjlı süpürgem kalacak ve sewimli ew aleti faslım bitecek sonrada tabak çanağa başlarım
![]()
en çok merak eden bendim ben bakamadım sex kelimesinin olduğu yerleri pc açmıyor... lola daböyle bi başlık koymuş kızlar biriniz resimleri kopyalayıp paylaşsanız... lola geç kalkacak daha kahvaltı yapacak...
canım şu tabak çanakta çok tutuyor( ama olsun.
günaydın melekler.iyisinizdir inşallah.lolanın resimleri nerde?göremedim:95: