• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım yoğunluktan değil aslında sıkılıyorum kendi kendime hiçbirşey yapmak istemiyorum o yüzden giremiyorum. iş yerinde el işi yapıyorum :)

Canım çok şükür askerimle görüşmemizde problem yaşamadık.. önceden o bizi arıyordu şimdi balım gececi o yüzden ben arıyorum.. Az kaldı şafak 111 hayırlısı ile .. bi geçse zaman artık hayırlısı ile Allah nasip ederse bide kavuşsak...

yaseminim şükür az kalmış
Allah kavuştursun canım

kızlar görmeyenler için resimlerimi ekledim albümüme.

Kızlar selam
Biz eşimle herşeyi kendi bütçemizle yaptığımız için fazla yüklenmedim ben
Nişanda 2 bilezik, set, yüzükler 3500 tuttu.
Nikahtada 4 bilezik 2500 tuttu. Toplam 6000 etti. Bilezikleri ve seti nikahta tekrar taktılar.
Altın para hiç önemli değil kızlar inanın. Bunları sıkıntı edip nişanlılık zamanlarınızı kötü geçirmeyin.
Sonuçta evlenince bütün o kalabalık bitecek ve 2niz kalacaksınız.
Bu noktada böyle şeyler ileride geç unutulacak huzursuzluklara yol açmasın.

Huzur en önemlisi.

Benim ailem 4 kardeşiz annem babam hepsi bilezik taktı. Onlar küçük altın taktılar mesela. Ama kısmet.

Bir de kızlar imam nikahını anlatayım. Gelin altınlardan belirli bir kısmı mihir olarak isteyebiliyormuş.
Hoca bana gram söyle dedi, bende 100 gr dedim. 6000 tl ediyordu o zaman. Meğer o kadar altını, eşim bana evlenmeden almak durumundaymış 
Sonra hoca 80 e indirdi. Insan çok garip oluyor panikliyor.
Ne diyeceğinizi hazırlayın önceden

ayşem ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun..

ayşem bizim imam nikahı kıyıldı bana sormadılar bile şahitim ve hocamız anlaştılar:)) benim için problem değil oyyy hele o sırada hiç değildi :))

canım yoğunluktan değil aslında sıkılıyorum kendi kendime hiçbirşey yapmak istemiyorum o yüzden giremiyorum. iş yerinde el işi yapıyorum :)

Canım çok şükür askerimle görüşmemizde problem yaşamadık.. önceden o bizi arıyordu şimdi balım gececi o yüzden ben arıyorum.. Az kaldı şafak 111 hayırlısı ile .. bi geçse zaman artık hayırlısı ile Allah nasip ederse bide kavuşsak...

ohh hamarat hatun seni işyernde elişi yapıo :) annem duysa oturr ağlar bn hiçbişey yapmıorm die kızıo bna :( az kaldı hayatım inşallah göz açıp kapayana kadar geçecek hayırlsıı ile kavuşcakasn askerine.. burayada uğra ara sıra özletme kendni

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....[/QUOTE]

maşallah canım çok güzel olmuş bohçalarınız .:nazar: eksiksiz valla ellerine sağlık seccadende çok güzel olmuş.

ayşem ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun..

ayşem bizim imam nikahı kıyıldı bana sormadılar bile şahitim ve hocamız anlaştılar:)) benim için problem değil oyyy hele o sırada hiç değildi :))

canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.

yaseminim şükür az kalmış
Allah kavuştursun canım

kızlar görmeyenler için resimlerimi ekledim albümüme.

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....[/QUOTE]

çok şükür canım benim.. amin inşallah cümlemizi kavuştursun Mevlam

canım ya maşallahh ne kadar güzel hazırlamışsınız herşeyi... Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.. ayyy yanarım yanarımda nişanlıma gönderdiğimiz bohçanın fotosunu çekmediğime yanarım :61:

Back
X