• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay bizde görücü usulü tanıştık.
İlk görüşmemiz msn'di, hatta ben görüşmek istememiştim bile ama nasip işte.
Çok despot biri gibi gelmişti, ben bununla yapamam demiştim :1:

:1:
bzmde yarı grücü usülü gbi tanşmştk tlefnumu snra amcmdan almştı ilk ii geceler msjı atmştı :31::31:

off ne heyecanlı dimi o ilk mesaj benim heyecandan kalbim duracaktı.

ayyy hiç sormaaa 2 gün aramadığı oldu ilk tanıştığımızda sinirden çatlamıştım ne yapmaya çalışıyo bu diye :) şimdi soruyorum niye aramamıştn diye ne biilim belki beğenmemişimdir sinir ediyo beni uyuzz :9:

ayh varya aynı ilk tanıştık beni iki gün sonra aradı. şimdi soruyorum neden bekledin bilmem diyor emin olamadım heralde :37: uyuz ediyor beni. ama sonra iyi ki aramışım diyo :69::69:

ayh varya aynı ilk tanıştık beni iki gün sonra aradı. şimdi soruyorum neden bekledin bilmem diyor emin olamadım heralde :37: uyuz ediyor beni. ama sonra iyi ki aramışım diyo :69::69:

günde 2 defa ya arar ya aramazdı sonra tabi aramalar 2 saatte bire düşünce dilime düştü =)

Bizde travian diye bi oyun var orda tanışmıştık kızlar.
Oyunu 1 seneye yakın oynadık.
o komutandı bende yardımcısıydım
kardeşimle birlikte oynuyorduk oyunu.
Sonra kardeşim oyunu bıraktı ben tek devam ediyordum.
Sonrasında konuşa konuşa savaşlardan savunmadan saldırıdan derken derken
buluştuk.
ilk görüşte aşk oldu :69:

günaydın kızlar nasılsınız

hoşgeldiniz kızlar.

ilk zamanlar hemen karar veirlmiyor zaten. bana da çok kıskanç biri gibi gelmişti. diyordum ben bu pskopatla ne yapacağım :60::60:

buluştuk.

anammm internet aşkı. peki hala oynuyormusunuz:62::62:

valla nerdeyse hepiniz görücü usulü tanışmışınız
biz öyle tanışmadık
lise arkadaşlığıydı bizimkisi
2 yıl arkadaşlıktan sonra aşka dönüştü :69:

Hoşgeldin aylinciğim.

hoşbuldum canımcım

ewt hemde nasıl ama bzm çk komk olmştu amcamn arkadşydı aynı zamanda bzde amcamla yengemle arkadaş gbyzdr yenge demem abla derm zaten.. nişanlm buluştuk ewe geldk bzmkiler bnmle konştu snra nişanlm aradı bnm amcamlarla olduğumu blmio konuşuo nasıl geçti betül ne dedi ne düşünüo bn telefonnu alamadm szden istesem verrmsnz falan die bn hep duyuyorum yengem numaramı verdi telfn kapandı 3 dk snra ii gecele msjı geldi :)))) çkkkk sewiorm çkkkkkkkkkkkkkk

:
anammm internet aşkı. peki hala oynuyormusunuz:62::62:

Tanıştıktan bir sene sonra gene oynadık ama şimdi oynamıyoruz artık.
ingilizce kursuna gidiyoruz diye.
hemde o oyun biraz para harcatıyordu bize :((
Oyunda altın falan alıyosun ilerlemek için.

kızlar merveden haber var mı yaa
ben geçen gün mesaj attım ona cevap vermedi
buraya girip söyledi mi bişeyler merak ettim

Haber yok canım.

ewt hemde nasıl ama bzm çk komk olmştu amcamn arkadşydı aynı zamanda bzde amcamla yengemle arkadaş gbyzdr yenge demem abla derm zaten.. nişanlm buluştuk ewe geldk bzmkiler bnmle konştu snra nişanlm aradı bnm amcamlarla olduğumu blmio konuşuo nasıl geçti betül ne dedi ne düşünüo bn telefonnu alamadm szden istesem verrmsnz falan die bn hep duyuyorum yengem numaramı verdi telfn kapandı 3 dk snra ii gecele msjı geldi :)))) çkkkk sewiorm çkkkkkkkkkkkkkk

:nazar: ç:nazar: :nazar: :69: :69: :69:

buluştuk.

Anamm sizinkide değişik olmuş...
Evlenincede eski günleri ya'd etmek için travian oynarsınız kıss...

hoşgeldiniz kızlar.

ilk zamanlar hemen karar veirlmiyor zaten. bana da çok kıskanç biri gibi gelmişti. diyordum ben bu pskopatla ne yapacağım :60::60:

İlk msjıda şöyledi:
'Sen uyumuşsundur şimdi belki' :))
Allah'ım nasıl odun biri bu demiştim, ama tanıdıkça çok farklı olduğunu gördüm.
Artık odun değil oduncuk
:1:

valla nerdeyse hepiniz görücü usulü tanışmışınız
biz öyle tanışmadık
lise arkadaşlığıydı bizimkisi
2 yıl arkadaşlıktan sonra aşka dönüştü :69:

Benimde üniv.teden evlenen arkadaşlarım var.
Çok mutlu oluyorum onları görünce, aşklarını devam ettirip evlenmeleri çok güzel...

ayh çok güzel yaa . gözlerim doldu valla. o heyecanlar hiç bitmesin inşallah. hep böyle kalın. rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar:

Merhaba kızlar:79:

Aklıma şey takıldı, 14 Şubat Pazartesi günüymüş, ben sevgilimin hesiyesini o gün eline ulaşacak şekildemi yollayım demi, kendisi farklı şehirde yaşıyor çünkü, kargoya cumartesi verirsem, pazartesi eline geçer,:64: hani erken yollayım diyordum, bu kezde manası kalmaz değilmi, kendimi zor tutuyorum da:1:

Back
X