• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Anamm sizinkide değişik olmuş...
Evlenincede eski günleri ya'd etmek için travian oynarsınız kıss...

İlk msjıda şöyledi:
'Sen uyumuşsundur şimdi belki' :))
Allah'ım nasıl odun biri bu demiştim, ama tanıdıkça çok farklı olduğunu gördüm.
Artık odun değil oduncuk
:1:

valla nerdeyse hepiniz görücü usulü tanışmışınız
biz öyle tanışmadık
lise arkadaşlığıydı bizimkisi
2 yıl arkadaşlıktan sonra aşka dönüştü :69:

Benimde üniv.teden evlenen arkadaşlarım var.
Çok mutlu oluyorum onları görünce, aşklarını devam ettirip evlenmeleri çok güzel...

ay allahım ya yerim ben hepinizi hep böyle çok mutlu olun emi

Merhaba kızlar:79:

Aklıma şey takıldı, 14 Şubat Pazartesi günüymüş, ben sevgilimin hesiyesini o gün eline ulaşacak şekildemi yollayım demi, kendisi farklı şehirde yaşıyor çünkü, kargoya cumartesi verirsem, pazartesi eline geçer,:64: hani erken yollayım diyordum, bu kezde manası kalmaz değilmi, kendimi zor tutuyorum da:1:

cumartesi gününden yolla canım pazartesi elinde olur ay nasıl sevinir kimbilir

İlk msjıda şöyledi:
Artık odun değil oduncuk

:60::60: süper yaa

ewt hemde nasıl ama bzm çk komk olmştu amcamn arkadşydı aynı zamanda bzde amcamla yengemle arkadaş gbyzdr yenge demem abla derm zaten.. nişanlm buluştuk ewe geldk bzmkiler bnmle konştu snra nişanlm aradı bnm amcamlarla olduğumu blmio konuşuo nasıl geçti betül ne dedi ne düşünüo bn telefonnu alamadm szden istesem verrmsnz falan die bn hep duyuyorum yengem numaramı verdi telfn kapandı 3 dk snra ii gecele msjı geldi :)))) çkkkk sewiorm çkkkkkkkkkkkkkk

bizim de görüücü usulü, yengemin kardeşi :) kısmet denen şey çok garip yok yıllardır o kadar gidip geliriz yengemlerle bir kez bile karşılaşmadık, evlerinin aralarında iki sokak var yani, annemle şakalaşırlarken alıcam kızını fln diye valla tanıştırsak ya şaka bi yana fln diye başlamıştı bizim ki.
Dedim görücü usulü o ne öyle istemem gelmesinler, tanışmıcam, kendisine kız bulamayan ablasının kız baktığı çocuğun tipi kimbilir nasıldır diye popomu yere vurmuştum :)

sonra bi geldiler, allahım dedim o ne gerçekmi bu :)

merhaba kızlar:79:

Aklıma şey takıldı, 14 şubat pazartesi günüymüş, ben sevgilimin hesiyesini o gün eline ulaşacak şekildemi yollayım demi, kendisi farklı şehirde yaşıyor çünkü, kargoya cumartesi verirsem, pazartesi eline geçer,:64: Hani erken yollayım diyordum, bu kezde manası kalmaz değilmi, kendimi zor tutuyorum da:1:

cuma yolla garanti olur zaten pzar dağıtım yapmıyorlar, pazt eline geçer.. Ne alıcaksınız ben hiçç düşünmedim..

sözlüm askerdeyken 14 şubatta ona a4 kağıtlarını birbirine yapıştırarak 2 m uzunluğunda mektup yazmıştım o günü hiç unutmuyorum karınca duası gibi küçük küçük olmuştu yazılarım arkadaşlarının yanında açmış beni aradı deli gibi sevinçlidi çok güzel günler ya onun sevinmesi mutlu olması beni daha çok mutlu ediyor sonrada ikimizin resmini puzzle yaptırmıştımmm 1000 parçalı içinden 1 tanesinide almıştım askerden gelince verdimmm ona ne bilim küçük ama değişik şeyler gibi geldi bana

ayh çok güzel yaa . gözlerim doldu valla. o heyecanlar hiç bitmesin inşallah. hep böyle kalın. rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar:
canlarım çk sağolunn allah herkesin mutluluğuna mutluluk katsın ömür boyu sürsn inşallah
Merhaba kızlar:79:

Aklıma şey takıldı, 14 Şubat Pazartesi günüymüş, ben sevgilimin hesiyesini o gün eline ulaşacak şekildemi yollayım demi, kendisi farklı şehirde yaşıyor çünkü, kargoya cumartesi verirsem, pazartesi eline geçer,:64: hani erken yollayım diyordum, bu kezde manası kalmaz değilmi, kendimi zor tutuyorum da:1:

ne aldın eylüll bnde değişk bişii yapmak istyrm

Anamm sizinkide değişik olmuş...
Evlenincede eski günleri ya'd etmek için travian oynarsınız kıss...

İlk msjıda şöyledi:
Artık odun değil oduncuk
:1:

ay allahım ya yerim ben hepinizi hep böyle çok mutlu olun emi

İnşallah canım, hepimiz çok mutlu olalım...

bizim de görüücü usulü, yengemin kardeşi :) kısmet denen şey çok garip yok yıllardır o kadar gidip geliriz yengemlerle bir kez bile karşılaşmadık, evlerinin aralarında iki sokak var yani, annemle şakalaşırlarken alıcam kızını fln diye valla tanıştırsak ya şaka bi yana fln diye başlamıştı bizim ki.
Dedim görücü usulü o ne öyle istemem gelmesinler, tanışmıcam, kendisine kız bulamayan ablasının kız baktığı çocuğun tipi kimbilir nasıldır diye popomu yere vurmuştum :)

:1::1:
Filmlerdeki gibi olmuş buda...

sizinkide çok gzelmiş.. nasip kısmet çk farklı hç düşünmediğimz aklımıza gelmeyen şeyler yaşıyoruz

öyle oluyor zaten görücü usulü olunca kesin çirkindr diyorsun. bende ilk gördüğümde( kendisi süslenmişti baya ) of bu ne ya artiz bu dedim beni beğenmez .

canlarım çk sağolunn allah herkesin mutluluğuna mutluluk katsın ömür boyu sürsn inşallah

inşallah canım.amin

cuma yolla garanti olur zaten pzar dağıtım yapmıyorlar, pazt eline geçer.. Ne alıcaksınız ben hiçç düşünmedim..

Atkı örüyorum :6: bitmek üzere, tabi supriz bilmiyor:1: yanına kazak yada gömlek alırım canım. Her ikisinede ihtiyacı var. laf arasında almam lazım felan dedi, aklımda kaldı benimde:1:

kızlar bende 14 şubatta değişik bişey yapmak istiyorum. değişik fikri olan var mı
bnada söylesiiiiiiin :(
Atkı örüyorum :6: bitmek üzere, tabi supriz bilmiyor:1: yanına kazak yada gömlek alırım canım. Her ikisinede ihtiyacı var. laf arasında almam lazım felan dedi, aklımda kaldı benimde:1:

çk gzel olr cnm :) bn atkı ördüm daha farklı bişey olmalı

bizim sevgililer gününü kutlama gibi bi adetimiz yok
bize hergün sevgililer günü çünkü diyoruz biz :69:
o gün bizim için özel değil yani
hediye falan almıyoruz o gün için birbirimize

İnşallah canım, hepimiz çok mutlu olalım...

:1::1:
Filmlerdeki gibi olmuş buda...

bayağı film gibiydi hem de kızlarla toplanmış havuza gitmiş çıkmışım şezlongun tepesine göbek atıyorum tlfonum çalıyo annem, sen nerdesn bugün gelcekmiş seninle tanışmaya diye, ne diyosn sen dedim havuza uçuyodm az kalsn :)
saç baş papara gibi her tarafım kıpkırmızı olmuş yanmışım daha yazın ilk havuzu ıstakoz gibiyim:)
olucağı varsa da olmaz dedim, ordan çık koştır koştr kuaföre git suratımın kırmızılığını kapatıcam diye fondöteni sür sür hacı bumbala gibi olmuştm bu sefer de çok komikti yaaa =)

Back
X