• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nesrin bacım ya sen askerine bişiy yollucanmı malum askerler ya..
habu kızlara sordumm hiçççç görmemezlikten geldilerr hıhh size emi:)

ayh benimki takarmı bilmiyorum ama bende öreyim atkı. nasılörüyorsun canım erkeğe nasıl atkı örülür

Benimki hep siyah giyer , siyah ipten başladım, iki ters, iki düz örüyorum:6: boyu biraz uzun olacak, hani ikiye katlayıp, arasından geçirerek takıyor erkekler, karizmatik oluyor:1: benimkinede öyle yapıyorum canım:16:

Betülcüm düğün yine aynı tarihte
Yasemincim benım bısey yollamama gerek kalmadı kı o gelıcek sanırım ayağıma kadar
Polise askerlik kalktı...:74:

Bizde travian diye bi oyun var orda tanışmıştık kızlar.
Oyunu 1 seneye yakın oynadık.
o komutandı bende yardımcısıydım
kardeşimle birlikte oynuyorduk oyunu.
Sonra kardeşim oyunu bıraktı ben tek devam ediyordum.
Sonrasında konuşa konuşa savaşlardan savunmadan saldırıdan derken derken
buluştuk.
ilk görüşte aşk oldu :69:

inanamıyorum aslı ya travian tam bir hastalık zaten 1 yıl deli gibiydim gece bile 30 dk da bir yarım saat saldırı var mı diye bakıyordum gece uyuyamadığı için gündüz ruh gibi dolanıyordum yani travianda 2 bir yardımcı ne demek çok iyi bilirim oyun herşeyin olduğu için yardımcında herşeyin olur benimde onur diye bir arkadaşım vardı oyunda tanışmıştık hiç görüşmedik ama çok severim kendisini

Benimki hep siyah giyer , siyah ipten başladım, iki ters, iki düz örüyorum:6: boyu biraz uzun olacak, hani ikiye katlayıp, arasından geçirerek takıyor erkekler, karizmatik oluyor:1: benimkinede öyle yapıyorum canım:16:

ayh ben heveslendim benimkide siyah takar gidip bi şiş birde ip alayım gelicem kızlar bekleyin bei :69:

mont, gömleki kıravat, parfüm bunları aldım şimdi ne alsam öbür ayda doğumgünü var..

Bizim ilk sevgililer günümüz, o yüzden rahatım:1: cüzdan alabilirsin canım, sonra eğer bakımı seviyorsa, erkekler için olan, traş köpüğü, traş sonrası krem, losyon gibi bir set alabilirsin. Aklıma gelenler başka, eğerki masa başında işi varsa, masasının üstüne, masa saati, çerçeveli resim felan olabilir..

Back
X