• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

güzelmiş canım ben bohça değilde bavul düşünüyorum hem bavullarda aradan çıkmış olur:1: ama bavulda olsa yinede içine böyle birşey serilir heralde

Ben bavull aldımm canımm 2 tane bavul aldım en büyük boyundan Ayakkabı Dünyasından aldım 2 tanesine 180 tl verdim birini nişanlıma verdim birisi de bende içine aldıklarımı koyuyorum evlendikten sonra giyeceklerim gibi mesela :1:

Nişanlıma da içine t-shirtler gömlekler aldım öyle verdim...

Kübracımm ben bu modeli erkek kardesim için denedim 2 renkli yaptım kahverengi-krem rengi ama saç örgüsünün kenarları düz örülüyor ya kenarları toplama yaptı ona çözüm bulamadım bulursan bana da söyle :1:bi de saç örgüsüiçin aparat cıkmıs şişden cıkartınca takmak için bilgin olsun...

$270120111352.webp

ofisten canlı yayın :62::62: şuan aşağıda yazıcının yanında bekliyolar

Ben bavull aldımm canımm 2 tane bavul aldım en büyük boyundan Ayakkabı Dünyasından aldım 2 tanesine 180 tl verdim birini nişanlıma verdim birisi de bende içine aldıklarımı koyuyorum evlendikten sonra giyeceklerim gibi mesela :1:

Nişanlıma da içine t-shirtler gömlekler aldım öyle verdim...

Kübracımm ben bu modeli erkek kardesim için denedim 2 renkli yaptım kahverengi-krem rengi ama saç örgüsünün kenarları düz örülüyor ya kenarları toplama yaptı ona çözüm bulamadım bulursan bana da söyle :1:bi de saç örgüsüiçin aparat cıkmıs şişden cıkartınca takmak için bilgin olsun...

ya senin dediğin gibiyse bende yazan şekli pek tutmayacak gibi :50: neyse başlayayım bakalım olacak mı

Aaa hiptonic çok güzel bi kokudur.kalıcıdır kesinlikle.az biraz ağırdır.ama bu edanın kokusu derler arkadaşlar.yıllardır kullanıyorum.tavsiyede ederim.ilk koklarken rakı kokusu gelir.ama biraz bekle anlıcaksın ne demek istedigimi. :34:

kızlar yaa sevgililer günü hediyesi için başka alternatifiniz var mı, değişik bişiler yapmak istiyorum ben de yaaa, daha önce kurabiye yapıp işyerine gönderdim, meyve sepeti gönderdim, not kağıdı yazıp gönderdm, bütün sürpriz haklarımı kullandım galiba, başka değişik bişiler varmı aklınızda ya da daha önce sizin yaptığınızzzz ?????

kızlar yaa sevgililer günü hediyesi için başka alternatifiniz var mı, değişik bişiler yapmak istiyorum ben de yaaa, daha önce kurabiye yapıp işyerine gönderdim, meyve sepeti gönderdim, not kağıdı yazıp gönderdm, bütün sürpriz haklarımı kullandım galiba, başka değişik bişiler varmı aklınızda ya da daha önce sizin yaptığınızzzz ?????

ogün kandilmiş ama.ben bişi yapmam

ben kendi planımı söylim ama yapabilir miyim bilmiyorum
evimizde hazırlık yapıcam bir menü kağıdı hazırlayıp menüdeki yemekleri yapıcam ona ... sonrada atkı fln almayı düşünyodum ben (örme kabiliyetim 0) onu vericem herhalde memnun kalır
aslında o düşünsün bakalım bana ne alıcak hhıh :33:
gerek yok yeterki düğünü istediğim yerde yapsın:P

ben kendi planımı söylim ama yapabilir miyim bilmiyorum
evimizde hazırlık yapıcam bir menü kağıdı hazırlayıp menüdeki yemekleri yapıcam ona ... sonrada atkı fln almayı düşünyodum ben (örme kabiliyetim 0) onu vericem herhalde memnun kalır
aslında o düşünsün bakalım bana ne alıcak hhıh :33:
gerek yok yeterki düğünü istediğim yerde yapsın:P

hahahahah sen nerde istiyosun ki??

Back
X