- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #48.301
anacım bunu alan osmanlı padişahına mı gelin gidiyo..çok güzeller :90:
onları koymak için saray genişliğinde bir eve sahip olmak lazım o yüzden doğru olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahha bana alsalar ben hayır demem valla :) padişah gibi yaşar kocacım ordaaa![]()
Evin hizmetçisi evin hanımından maaşına zam ister.
Evin hanımı hoşnutsuz s...eb...ebini sorar.
Hizmetçi:
-3 sebebim var: birincisi ben sizden daha iyi ütü yapıyorum.
Evin hanımı kızarak:
-Sana bunu kim söyledi?
Hizmetçi
-Beyiniz.
Evin hanımı
-2. sebep ne?
Hizmetçi
-Ben sizden daha iyi yemek pişiriyorum
Evin hanımı daha da kızarak
-Olamaz senin benden daha iyi yemek pişirdiğini kim söyleyebilir?
Hizmetçi
-Beyiniz
Evin hanımı patlarcasına sorar
-3. sebep neymiş?
Hizmetçi
-Ben sizden daha iyi sevişiyormuşum.
Evin hanımı köpürerek
-Bunu da mı kocam söyledi?
Hizmetçi
-Hayır... Bunu bahçıvan söyledi.
Hizmetçi istediği zammı fazlasıyla alır
çok güldüm buna![]()
![]()
![]()
Evin hizmetçisi evin hanımından maaşına zam ister.
Evin hanımı hoşnutsuz s...eb...ebini sorar.
Hizmetçi:
-3 sebebim var: birincisi ben sizden daha iyi ütü yapıyorum.
Evin hanımı kızarak:
-Sana bunu kim söyledi?
Hizmetçi
-Beyiniz.
Evin hanımı
-2. sebep ne?
Hizmetçi
-Ben sizden daha iyi yemek pişiriyorum
Evin hanımı daha da kızarak
-Olamaz senin benden daha iyi yemek pişirdiğini kim söyleyebilir?
Hizmetçi
-Beyiniz
Evin hanımı patlarcasına sorar
-3. sebep neymiş?
Hizmetçi
-Ben sizden daha iyi sevişiyormuşum.
Evin hanımı köpürerek
-Bunu da mı kocam söyledi?
Hizmetçi
-Hayır... Bunu bahçıvan söyledi.
Hizmetçi istediği zammı fazlasıyla alır
çok güldüm buna![]()
![]()
![]()
katı meyva sıkacağı 100 tl imiş.sinbonun napıyım kızlar alayımmı![]()
ayyy hiç bilmiyorum fiyatları nedir o konuda annem uzman, herşeymi annem alıyo sağolsn :)
ama ben ne isityorum biliyomusnz çikolata şelalesi eve herkes manyaksın diyo ama nişanlım söz verdi alıcak böyle küçüklerindden iki katlılarından :)
alıcam elime çilek muz tabağımı batırıp batırıp yicem çikolatama uffff ağzım sulandı![]()
Merhaba aylincim
okudum daha öncede okudum bir çok defa
5 dk sonra okusam yine büyük bir zevkle okuyorum hani insan aynı şeyleri okumaktan yapmaktan sıkılırya tam tersi içindeki anlam o kadar güzelki her okuduğumda gözlerim buğulanır
uzun zaman olmuştu tşk güzel bir paylaşım olmuş
gitmeden sizi birazcık gülümsetim :) yazı hepimizi hüzünlendirdi.
Ünlü diş hekimi Sam ve esi 50. evlilik yıl dönümlerini kutluyorlardı. Sam birden... eşine bir soru sordu :
-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.
-" İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."
-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi.
-" Kimlerdi bunlar? " diye sordu Sam.
-"İlki" diye anlatmaya basladı esi " hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiç bir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."
-" Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili kariciğim" dedi Sam. "Peki ikincisi?"
-" Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir by-pass ameliyati olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesare ti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti. Sen hayata döndün" dedi esi.
-"Ah benim sevgili karim. Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?"
-"Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti...' :) :) :)
gitmeden sizi birazcık gülümsetim :) yazı hepimizi hüzünlendirdi.
Ünlü diş hekimi Sam ve esi 50. evlilik yıl dönümlerini kutluyorlardı. Sam birden... eşine bir soru sordu :
-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.
-" İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."
-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi.
-" Kimlerdi bunlar? " diye sordu Sam.
-"İlki" diye anlatmaya basladı esi " hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiç bir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."
-" Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili kariciğim" dedi Sam. "Peki ikincisi?"
-" Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir by-pass ameliyati olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesare ti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti. Sen hayata döndün" dedi esi.
-"Ah benim sevgili karim. Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?"
-"Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti...' :) :) :)
allahım ya koptumm![]()
offfff dyorum :))))))))))
Özlem sen hangi sehirdensin?kaç yasındasın?![]()
Özlem sen hangi sehirdensin?kaç yasındasın?![]()