• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

adın nurgül
tasarımcı 22 yaşındayım
yarışmaya istanbuldan katılıyorum
29 ocakta nişanım var yani yarın
25 haziran 2011 düğünüm olacak
2005 yılından beri süren bir ilişkim var
yarışmacı arkadaşlara başarıla diliyorummm:1:

yarınn mı :53::53: kız snein e işin var burda şuan panik içinde savruluyor olman laızm hazırlıklar tamam mı :62::62:

adım buket
her ne kadar 18 göstersemde 25 imden 2 ay aldım.
Daha nişanlanmadım bırakın nişanlanmayı daha istenmedim bile galiba kendi kendime gelin güvey oluyorum kendime damatlıkta bakayım bari
Öğretmen olsamda öğretmenlik yapmıyorum serbest takılıyorum

Herkese Merhaba,
bende temmuzde evleniyorum ama düğünle ilgili daha doğru dürüst hiç bir hazırlık yapmış değilim yazdıklarınızı okudukça imrendim. Özellikle gelinlik siparişinin epey önceden verilmesi gerekiyormuş sanırım. Bunun kınası da var. Düşündükçe biri boğazımı sıkıyor sanki...

ayyy bende kendimden biraz özet geçeyimm barii :1:
topiğimizin en çıtır gelini benim hem yaştan hem aşktan :86: 2,5 yıldır nişanlıyım hiç evlenemeyeceğim derken 8 yılı doldurup evlenmiş olacağız acısını çıkaracağım ama göreceksiniz:86: ha bu arada adım zuhal:69:

Herkese Merhaba,
bende temmuzde evleniyorum ama düğünle ilgili daha doğru dürüst hiç bir hazırlık yapmış değilim yazdıklarınızı okudukça imrendim. Özellikle gelinlik siparişinin epey önceden verilmesi gerekiyormuş sanırım. Bunun kınası da var. Düşündükçe biri boğazımı sıkıyor sanki...

hoşgeldinn :46: temmuza daha var yetişir canım o kadarda sıkma kendini. ben gelinlik almaya gittim geçen hafta sonu temmuzda düğünü olanlar gelmişti. benimki nisanda. ben mi geç kaldım diye düşünüyordum ama bence onlar abartmış 6 ay var daha. insan kilo alır kilo verir. o kadarda acele etmemek gerekiyor

hoşgeldinn :46: temmuza daha var yetişir canım o kadarda sıkma kendini. ben gelinlik almaya gittim geçen hafta sonu temmuzda düğünü olanlar gelmişti. benimki nisanda. ben mi geç kaldım diye düşünüyordum ama bence onlar abartmış 6 ay var daha. insan kilo alır kilo verir. o kadarda acele etmemek gerekiyor

Canım onlar kış sezonu olduğu için alıyorlardır.
Ayrıca gelinlik, moda evinde kalıyor ve bedeni ayarlanıyor.
Bende öyle yapıcam çünkü, ben nisan gibi kiralasam 600 liralık gelinliği 1000 liraya kiralıyorlar, çünkü tam sezonu...

yok kuzum sen rahatsan sorun yok. stres atarsın hem bizimle. takıl bize hayatını yaşa :32:

he yakübra hiç sorma rahatım rahat valla anlamıyorum bu kadar rahatlıkta ii mi değilmi bilmiyorum ama yarın bile geleceğim işe akşamada nişanım olacak annemde çok rahat olduğumu söylüyorum ama emin ol içim hiç öyle değil yansıtmıyorum sadece o kadar

aynen yaa daha çok var temmuza
ben de 2 ay kala yaptırıcam gelinliği, az çok model belli aklımda ztn, kafanda bitirdikten sonra 1 ayda hallediyolar sen merak etme

Bende kendimi tanıtıyım. 25 yaşındayım. Adım Didem. 9 temmuz 2011 düğün tarihimiz.
25 temmuz 2009 da nişanlandım. k.çekmecede oturuyorum. İzmir e gelin gidiyorum. Böyle...:17:

ayyyy bu süperrrrrrr bayıldmm

bebişimmm çok hesaplı aldın valla :46: iyi günlerde kullan
sağolun canlarım bnde çk beğendm zuzuuuuuu
ben de yayım hehehehehehe :D
oo süper çılgın topik :)
aynen betüşümün yazdığı özelliklerden anladım ben ve bence sen burcunun değil yükseleninin özelliğini daha çok taşıyorsun bende betüşüm aynen yazdığın gibiyim burcumun özelliğini çok taşırım benimde yükselenim terazi canım

bnde yay burcnn özellklerinide çk taşırım aslan burcnnda ve burcumu çoooook seviyorum :)

Back
X