• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim boynum malesef çok hassas klimalı ortamda 10 dk dursam boynum kaskatı olur çeviremem eskiden muscoril kullanıyordum iyileşmesi 1 haftayı buluyordu son doktora gidişimde doktor fastjel yazdı 2. sürüşümde tamamen düzeldi boynum artık doktora bile gitmiyorum tutulunca sürüyorum geçiyor zaten hemen

tamam canım hemen aldırayım bende çok fenayım oynatamıyorum hiç boynumu yarın bu şekilde gidersem hayatta gelinlik falan giyemem sabah anneme giyindirttim kendimi valla:):)

evet çok kabarık :53: bu tarz model çok var kızlar boişuna diktirmeyin. benim gelinliğimin altındaki tarlatan bile tülden olacak. kabarık istemeidğim için

akasya22+,lugruns+,erdidem,ozlmygt,hlmbtl+,nysan,spicy_+,daisyrose+,DENİZKOYDUMADIMI

kızlarrr ben geldimmmm
nasılsınızzz:24:

var cnm var ama hem altı hem üstü istediğin gibi olur mu biraz şans işi,
senin düğünün ne zmndı, benden sonraysa ben diktirip kiralıcam, beraber tasarlarız, sonra sen kiralarsn al sana hzır gelinlik:)

ben fatih teki aysira gelinliğe gitmiştim. satan bayan dedi iki arkadaş zevkleirde yanıymış. gelmiş beraber 1 gelinlik almışlar. yarı yarıya paylaşmışlar fiyatı. 2 hafta arayla gelinliği giymişler

Back
X