• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evett tatlımmm depreme dayanıklı olması açısından aldık zaten çekmeköyden biz 1 sene filan ev araştırdık ya bu bir gerçek İstanbulda deprem bekleniyor biz bunun zararını nasıl en aza indirebiliriz 1 sene ugrastık didindik babamız da ayrdım etti Çekmeköy'den ev aldık Agogluna çok yakınız tabiki de Residince'da yaşamak isterdim ama malum fiyatlar çok yüksek sen de çok güsel bir yerde oturuyorsun canım...benim de kardesim stilist ama meslegini yapmıyor evde oturmak daha keyifliymiş ona göre...
Süperrr yaaa modadan anlayan birisini buldum :1:Mügecik müsait oldugunda bana düz çizme modeli varsa bilgin paylasırmısın ama bihter modeli istemiorum Beymen Clubda begendim ama o da çok pahalı :2:

Evett tatlımmm depreme dayanıklı olması açısından aldık zaten çekmeköyden biz 1 sene filan ev araştırdık ya bu bir gerçek İstanbulda deprem bekleniyor biz bunun zararını nasıl en aza indirebiliriz 1 sene ugrastık didindik babamız da ayrdım etti Çekmeköy'den ev aldık Agogluna çok yakınız tabiki de Residince'da yaşamak isterdim ama malum fiyatlar çok yüksek sen de çok güsel bir yerde oturuyorsun canım...benim de kardesim stilist ama meslegini yapmıyor evde oturmak daha keyifliymiş ona göre...
Süperrr yaaa modadan anlayan birisini buldum :1:Mügecik müsait oldugunda bana düz çizme modeli varsa bilgin paylasırmısın ama bihter modeli istemiorum Beymen Clubda begendim ama o da çok pahalı :2:

şekercim ben normalde iç çamaşır tasarlıyorum :) şimdi kızlar dicek ki neden alıyorsun o zmn?
.çünkü firma oysho ve zara için yasarlattırıp başka yerde yaptırttırıyor dolayısıyla kendi nimetleirmizden yararlanamıyoruz
cidden terzi kendi söküğünü dikemez lafı burdan geilyor herhalde:)
ama makinem gelsin o tasarladığım babydoll'lardan bikaçını kendime yapıcam hemen fabrikadan kumaşları alıp

Gule gule kullanin

Kizlar onumuzdeki gunlerde unlu bir markanin Nevresim urun grubuna da girecegiz bilginize !

Bamboo takimlar cok ilgi gordu bizde ucuzami sattik ne 1 haftada tum Bambu Bornozlar tukendi ...

http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/

ay yok ucuz fln değil şekerim gayet uygun uygun :)
zam yapmayın işte sürekli müşteri getirelim size.
Nevresim tk. görelim 3 aile var sadece benden alıcak olan söylemiş olayım:)
bornozlar kadar güzelse oda tabii:93:

kızlar kızlar kızlar....
çookk uzun bir aradan sonra geldim yine:64:
işten ayrıldım 2 haftadır memleketime tatile gitmiştim hiç internete girme fırsatım olmadı.. çok şeyler kaçırmış olabilirim.
sizi çok özledim :16:

kızlar kızlar kızlar....
işten ayrıldım 2 haftadır memleketime tatile gitmiştim hiç internete girme fırsatım olmadı.. çok şeyler kaçırmış olabilirim.

evet çok şey kaçırdın...

mesela beni tanımıyorsun bende seni
yenü üyeleriniz çok var artık

müge ismim cnm.. :kkk:

kızlar kızlar kızlar....

Emineee hosgeldin kuzucumm hep aklımm sendeydi ne yaptın nişanlın gelmiştir askerden neler yapacaksınızanlat bakıyım :54:

Back
X