• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya eminecim tüm otellerin bitiyomu..:53::53::53::53::53::53:

evet canım malesef.. yani tekrar indirim yaparlar muhakkak mayısa kadar ama bu kadar çok olmaz.. şuanda %35 mesela ets de.. bu %20 e falan düşer ki 1 ocakta başlamıştı o zaman daha ucuzdu odalar azaldıkça şuanda bile fiyatlar arttı malesef :97:

Bana balayı hiç cazip gelmiyor evlendikten evime girip bi kaç gün çıkmamayı planlıyorum...

canım ben genel anlamda tatili çok sevdiğim için eşimle beraber dinlenip yemeğimizin önümüze geleceği bizim sadece yiyip içip denize girip uyuyabileceğimiz biryer olmasını istiyorum :44:

evet canım malesef.. yani tekrar indirim yaparlar muhakkak mayısa kadar ama bu kadar çok olmaz.. şuanda %35 mesela ets de.. bu %20 e falan düşer ki 1 ocakta başlamıştı o zaman daha ucuzdu odalar azaldıkça şuanda bile fiyatlar arttı malesef :97:

biz burayı düşünüyoruz kızlar şu an için çok uygun ama 2 kişi 1078 TL ama ne zmna kadar devame der bu indirim bilmiyorum, biz de maaşlardan sonra yaptırcaz rezervasyonu :(

Quenn elizabeth - Kemer Göynük
Queen Elizabeth Spa Hotel - Kemer | Queen Elizabeth Spa Hotel Fiyatlar | Rezervasyon

biz burayı düşünüyoruz kızlar şu an için çok uygun ama 2 kişi 1078 TL ama ne zmna kadar devame der bu indirim bilmiyorum, biz de maaşlardan sonra yaptırcaz rezervasyonu :(

Quenn elizabeth - Kemer Göynük
Queen Elizabeth Spa Hotel - Kemer | Queen Elizabeth Spa Hotel Fiyatlar | Rezervasyon

canım bizde bu oteli çok istedik en baştan ama sonra forum sitelerini falan okudum bide otelpuan sitesine baktım çok kötüymüş, çok eski ve pismiş tabi bunlar yorumlar gidip görmedim ama biz o yüzden vazgeçtik.

canım bizde bu oteli çok istedik en baştan ama sonra forum sitelerini falan okudum bide otelpuan sitesine baktım çok kötüymüş, çok eski ve pismiş tabi bunlar yorumlar gidip görmedim ama biz o yüzden vazgeçtik.

hadi yaaa soğudum otelden valla :)
başka tavsiyeniz var mı peki, gidenler gitmeyi düşünenler :)
beraber balayı yapalım heheh

hadi yaaa soğudum otelden valla :)
başka tavsiyeniz var mı peki, gidenler gitmeyi düşünenler :)
beraber balayı yapalım heheh

canım bizde herkes güral premier tekirova kemeri önerdi ama fiyatı şuanda baya yüksek eylül için ne olur bilmiyorum. bide baia için çok güzel balayı oteli diyorlar.. tabi otel güzelleştikçe fiyatıda artıyor o yüzden bütçeye göre bişiler bulmak gerek.. biz büyük ihtimalle güral premier e gidicez :44:

bunun tam karşısında bi şato var orda mı kaldın yoksa :)
denize çok mu uzak peki yaaaa, fiyatı çok uygun geldi bana o yüzden düşündüm bunu

evet canım şato gibiydi şekli yo çok uzak değil deniz kenarında bizim otel vardı yol geçiyordu bu gemi şeklinde otel vardı yukarıdan üst geçit gibi birşey yapmışlar o şekilde denize iniliyordu

canım bizde herkes güral premier tekirova kemeri önerdi ama fiyatı şuanda baya yüksek eylül için ne olur bilmiyorum. bide baia için çok güzel balayı oteli diyorlar.. tabi otel güzelleştikçe fiyatıda artıyor o yüzden bütçeye göre bişiler bulmak gerek.. biz büyük ihtimalle güral premier e gidicez :44:

benim bi de mayısta sezon açılmış oluyo, eylülde yine daha ucuz olurrr

Back
X