• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar..
nasılsınız bakalım ?
ooo ne güzel herkes balayı muhabbetinde :)
biz şimdilik hiç bakınmıyoruz balayına falan..
belki başka bir zaman tatil olabilir ama bu kadar masraf varken zor gideriz balayına :(

çok istiyordum ama işte paranın gözü kör olsun...
neyse bizde evde 4 günlük balayı yapacağız :69: :69:

neyse bakalım size iyi muhabbetler..ben 2 hafta falan uğrayamam malum okullar tatile girdi benim staj mola verdi vizelere çalışayım bu yıl zorluyor :(

didoscum ben ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ( son sınıfım inşaallah :) ) sen de mi o bölümdesin yoksa öğreniyor musun ?
öğreniyorsan yardımcı olabilirim sorun yaşadığın yerde :)

öpüldünüz ..... :)

benim bi de mayısta sezon açılmış oluyo, eylülde yine daha ucuz olurrr

ya burası çok güzel biyere benziyo.ama otelin haziran fiyatı 139 tl kızlar aydınlatırmısınız.iki kişi nasıl 1,078 oluyo anlayamadım :78:

heee ben mayıs için bktım, 1078 oldu canım, sen bana tarihlerini söyle bakim bi hesaplayalım

selam kızlar..
nasılsınız bakalım ?
ooo ne güzel herkes balayı muhabbetinde :)
biz şimdilik hiç bakınmıyoruz balayına falan..
belki başka bir zaman tatil olabilir ama bu kadar masraf varken zor gideriz balayına :(

çok istiyordum ama işte paranın gözü kör olsun...
neyse bizde evde 4 günlük balayı yapacağız :69: :69:

neyse bakalım size iyi muhabbetler..ben 2 hafta falan uğrayamam malum okullar tatile girdi benim staj mola verdi vizelere çalışayım bu yıl zorluyor :(

didoscum ben ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ( son sınıfım inşaallah :) ) sen de mi o bölümdesin yoksa öğreniyor musun ?
öğreniyorsan yardımcı olabilirim sorun yaşadığın yerde :)

öpüldünüz ..... :)

canımcım ben öğrenmek için gidiyorummmm :))
teşekkür ederim canımmmm

mrb kıslar nasılsınız bakalımm ben bugün temizlik yaptım baya bir yoruldum ya sizler neler yaptınız bakimm

elçinim selam
sağlığın nasıl oldu
yediniz mi mantar soteyi.
benimki güzel olmuş

hadi yaaa soğudum otelden valla :)
başka tavsiyeniz var mı peki, gidenler gitmeyi düşünenler :)
beraber balayı yapalım heheh
özlem ben voyage beleke gittim
çok memnun kaldım öneririim.

Mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım diyebilirim ve ben de inşallah 2011 gelinlerinden olacağım. Düğünü haziran-temmuz düşünüyorduk ve malesef ki eylüle ertelendi. Buyüzden biraz moralim bozuk :59:

Back
X