• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

elçinim selam
sağlığın nasıl oldu
yediniz mi mantar soteyi.
benimki güzel olmuş

özlem ben voyage beleke gittim
çok memnun kaldım öneririim.

hımmm dur bi de onun fiyatlarına resimlerine bi bakimm, benimkinin bişile uğraştığı yok sen bak nsl olsa güzel bi yer bulursun ben beğenirim diye başından atıyooo

biz hersene kemerde tatil köylerinde tatil yaparız her yılda başka otelde kalırız sadece kilikya palace otelde iki sene üst üste kaldık en çok beğendiğimiz otel burasıydı aklınızda olsun kızlar

Annem izin verirse haftaya Keşan'a gidicez sevdiceğimle, inşallah gideriz yaa...
Yolculuk yapmak istiyorum bu aralar...

Esracım inşallah gidersiniz
Keşan ne alaka?
Bi de nikah işlemlerini naptınız

hava nasıldı canım ya denize girebildiniz mi benimde düğünüm ekim sonunda olacak ta ekimde oralar nasıl olur diye düşünüyorum

Buketcim biz 8 kasımda gittik.
Ben hasta olmayayım diye girmedik denize. Malum bünye değişiyor.
Girenler giriyodu da aklı selimler pek girmedi.
Ekimde antalyada denize giriliyo diye biliyorum

Mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım diyebilirim ve ben de inşallah 2011 gelinlerinden olacağım. Düğünü haziran-temmuz düşünüyorduk ve malesef ki eylüle ertelendi. Buyüzden biraz moralim bozuk :59:

Hoşgeldin zyv mutluluklar dilerim hayırlısı olsun bozma moralini

hımmm dur bi de onun fiyatlarına resimlerine bi bakimm, benimkinin bişile uğraştığı yok sen bak nsl olsa güzel bi yer bulursun ben beğenirim diye başından atıyooo

Özlem balayı topiğinde anlatıyo herkes.
Bende anlatmıştım orada. Bakabilirsin yorumlara
Balayı yeri seçimi bizi çok zorlamıştı.
Şükür ki memnun kaldık.
Planımız bu yıl bida gitmek ama bakalım ne zaman?

Hoşgeldin zyv mutluluklar dilerim hayırlısı olsun bozma moralini

Teşekkür ederim... En çok balayım için haziran-temmuz istiyordum. Akdeniz veya ege düşünüyorum. Şimdi eylülde nasıl olur bilmiyorum :59: :59:

hızınıza yetişlmiyor maşallah diyelim kızlar :))
çok yoğun işlerim giremiyorum hiç yıl sonları yıl başalrı çekilmiyor hiç 10 gün grriden gidiyorum neredeyse

yeni gelen ark. olmuş artık hergün bir kaç kişi ekleniyor hoşgelmişler
artık müsait bir zamanda tanışırız

Back
X