• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

antalyada oturuyorum, nişanlımda burda, evlenincede antalyada oturacaz. aynı şehirde olmamıza rağmen çok zor. başka şehirlerde oturanlara Allah yardım etsin :50: sen hangi şehirdensin?
ne güzel yerde oturuyosunuz.biz Bursa'dayız canım.valla her anlamda zormuş evlenmek:Dtatil konusunda konuşmuştuk sanki daha önce.yanlış mı hatırlıyorum?

evet konuşmuştuk sanırım :) karar verebildiniz mi balayına?

hayır yaaa:26:deniz güzel olsun istiyorum hasretiz biz temiz denize senelerdir.marmaris ya da bodrum diyoruz birkaç otel var aklımızda ama henüz netleştiremedik.akıl verebilirsin...siz de bıkmıştınız di mi denizden?siz nereye gidiyosunuz?

hayır yaaa:26:deniz güzel olsun istiyorum hasretiz biz temiz denize senelerdir.marmaris ya da bodrum diyoruz birkaç otel var aklımızda ama henüz netleştiremedik.akıl verebilirsin...siz de bıkmıştınız di mi denizden?siz nereye gidiyosunuz?

biz yunan adaları istiyoruz ama pasaport tu vizeydi nasıl uğraşacaz bilmiyoruz. bide otellerde olduğu gibi yurt dışı tatillerinde erken rezervasyon indirimi olmuyormuş, erken rezervasyon indirmini geçtik, ne tarihler belli ne fiyatlar :( 2-3 ay kala belli oluyormuş. beklemedeyiz şimdilik.. :97:

Back
X