• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet var kuzular bu akşam ama ben işteyim sizede bakayım dedimmmm

senin tepsini gösterdim anneme betüşün lafınıda söyledim kızlar sana güveniyor anne döktürürmüşsün sen dedim artık tasarlarsın bana bir tepsi:1: Güldü kağıt kalem aldı eline mezurada aldı ölçtü biçti ne yaptı anlamadım alınacaklar listesi çıkardı:1: Cam kestirilerecek cam yapıştırıcısı alınacak ve 6 metre sawaroski alınacak dedi ama ne tasarladı kafasında onu yapınca görecekmişim:1:

Son düzenleme:
hoşgeldnz buket nurgül

senin tepsini gösterdim anneme betüşün lafınıda söyledim kızlar sana güveniyor anne döktürürmüşsün sen dedim artık tasarlarsın bana bir tepsi:1: Güldü kağıt kalem aldı eline mezurada aldı ölçtü biçti ne yaptı anlamadım alınacaklar listesi çıkardı:1: Cam kestirilerecek cam yapıştırıcısı alınacak ve 6 metre sawaroski alınacak dedi ama ne tasarladı kafasında onu yapınca görecekmişim:1:

oooo senn annenn maşallahı var buket 6 metre sawaroskiyle ne döktrcek inan çk merak ettim maşallah vallahi

evet canım benim eli boş gitme ayıp olur klasik birşeyler giy üstüne yaşpasta al istersen annesinede çiçek alabilirsin saksı çiçeği baktıkça seni ansın :1:

aa bak saksı çiçeği olur sevdim ben bu fikri çiçek alırsam pastada alayım mı biri yeter mi birde 5 başında yeğeni var oda tatile geldi onada birşey alsam mı ne alınır

canım benim annen eminim çok güzel şeyler yapar

heyecan bastı şimdiden elbise giysem olur dimi birde eli boş gidilmez ne alayım?

olur tabi tatlımm şöyle kibar bi elbiseee :1: :1:
Evet canım al bişey

evet var kuzular bu akşam ama ben işteyim sizede bakayım dedimmmm

slm tanışmıyoruz bi bu ara işlerden pek giremedimm
nişanın inş. çok çok güzel geçer :71: :71:

Back
X