• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin fıstık bu aralar senden ve zuzudan çok ayrı kaldık şöyle yamacımıza gelin

Geldim yamacına kucakla beni :))
Kız ben seni önceden bizden küçük sanıyordum, meğer sen aşmışsın anacım, tecrübeli kendi ayakları üzerinde durabilen birisin.
Tam evlenme çağı, çok akıllısın şekerüm...

olur tabi tatlımm şöyle kibar bi elbiseee :1: :1:
Evet canım al bişey

slm tanışmıyoruz bi bu ara işlerden pek giremedimm
nişanın inş. çok çok güzel geçer :71: :71:

vucuda oturan düz kahve rengi bir elbisem var onu giymeyi düşünüyorum canım son durum olarakta saksı çiçeği ve pastaay karar verildi uygun mudur kızlar?

Tabi sana canımcım...
Valla içten içe takdir ediyordum, bugün dayanamayıp söyleyiverdim
:13:

böyle düşünmene ne sebep oldu bilmiyorum canım ama onere oldum çok teşekkür ederim canım aslında hepiniz çok özel insanlarsınz sizleri tanıdığım için çok mutluyum kelebekler gibi bir ki üç bir ki üç :32::32:

böyle düşünmene ne sebep oldu bilmiyorum canım ama onere oldum çok teşekkür ederim canım aslında hepiniz çok özel insanlarsınz sizleri tanıdığım için çok mutluyum kelebekler gibi bir ki üç bir ki üç :32::32:

Sanal ortam bile olsa, bir çoğumuz karakterlerimizi çözmüşüzdür.
Konuşmaktan ziyade, yazdıklarıda insanı tanımlıyor bence, yazdıklarından olabilir canımcım...
Neyse hep beraber sarılalım sıkı sıkı...

Bu arada kızlaar, özellikle İstanbul ve yakınındakiler, yada İstanbul'a gelebilecekler...
Şöyle mayıs gibi hep beraber görüşsek iyi olmazmı bee...
Ben evlenmeden hepinizle kucaklaşmak istiyorum :))

Sanal ortam bile olsa, bir çoğumuz karakterlerimizi çözmüşüzdür.
Konuşmaktan ziyade, yazdıklarıda insanı tanımlıyor bence, yazdıklarından olabilir canımcım...
Neyse hep beraber sarılalım sıkı sıkı...

:29: siz benden tecrubelisiniz söyle bakalım çiçek pasta uygun mudur birde ellerinimi öpeceğim ne konuşulur nasıl davranılır

:29: siz benden tecrubelisiniz söyle bakalım çiçek pasta uygun mudur birde ellerinimi öpeceğim ne konuşulur nasıl davranılır

Uygun'dur...
Ellerin öp canımcım, bence doğallık en önemlisi, muhabbet muhabbeti açar zaten.
Ben ilk tanıştığımda hiç yabancılık çekmemiştim, yemeği falan hep beraber hazırlamıştık, yani ben oturmadım hemen atladım :)) İyimi yoksa kötümü yaptım bilemiyorum...

Uygun'dur...
Ellerin öp canımcım, bence doğallık en önemlisi, muhabbet muhabbeti açar zaten.
Ben ilk tanıştığımda hiç yabancılık çekmemiştim, yemeği falan hep beraber hazırlamıştık, yani ben oturmadım hemen atladım :)) İyimi yoksa kötümü yaptım bilemiyorum...

iyidir iyidir zaten öyle soğuk soğuk duran insanları oldum olası sevmem nasılsan öyle ol canım benim kendi evindeymiş gibi ama birazda mesafe koy tabii yardım edecek birşey olursa git yardım et gelin olacaksın sen yawww

iyidir iyidir zaten öyle soğuk soğuk duran insanları oldum olası sevmem nasılsan öyle ol canım benim kendi evindeymiş gibi ama birazda mesafe koy tabii yardım edecek birşey olursa git yardım et gelin olacaksın sen yawww

Kayınvalideme bir kere gittim zaten.
Dayısına çok gittim, orada geliniyle beraber yaptık, ama saolsun gelinde bize her gelişinde ben mutfaktan çıkmadan çıkmaz, beraber oturalım der.
Ama teyzesinin 2 gelini vardı bana pek iş düşmedi, zaten yaptırmadılar saolsunlar...

çok sağolun kızlar rahatlatınız beni o zaman ellerini öpeyim yarın öptürmezlerse sorarım size ama:1: ellerini öptükten sonra yanakları da tokuşturacak mıyım yoksa sadece el mi

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar rahatlatınız beni o zaman ellerini öpeyim yarın öptürmezlerse sorarım size ama:1: ellerini öptükten sonra yanakları da tokuşturacak mıyım yoksa sadece el mi

:) kız niye öptrmesnler zaten bna sorrsan ilk anlar o samimiyet gözlernden ifadelernden belli oluyo bnce yanaklarıda tokuşturablrsn :)))

Merhaba kızlar, Ankara kar yağışlı bugün, gereksiz yere işe geldik işte,bir cumartesi günü yine:77:

Spicy hayırlı olsun canım, demek müstakbel kayınvalidenle tanışacaksın. İnşallah herşey güzel geçer, ben henüz yüzyüze tanışmadım ama, telefonda hep Eylül kızıma selam söyle diyor :1: tabi bende ona yolluyorum:79:

Back
X