• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ara ara girip çıktığım için görmedim ben seni hoşgeldin canım
nasılsın nişanlısın sanırım düğün hazırlıkalrı felan varmı

hoşbulduk canım.sözlüyüm ama sözümüz nişan gibi oldu,zaman sıkıntısı nedeniyle de ayrı bi nişan yapamayacağım galiba.sözlüm nisanda askere gidip ekimin başında gelecek kısmetse,askerlik bitmeden nişan istemiyor ailem.askerden geldikten sonra da ekim-kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz zaten.2 ay içinde hem nişan hem düğüne gerek yok diyorum ama bakalım ne olacak:44:

selam kızlar ne var böyle sitede bugün sinir oldum :)
geçmişide okuyamadım almış başını gitmiş perşembeden beri yatıyorum aman dikkat hasta olmayın valla ne zormuş :(((((

hoşbulduk canım.sözlüyüm ama sözümüz nişan gibi oldu,zaman sıkıntısı nedeniyle de ayrı bi nişan yapamayacağım galiba.sözlüm nisanda askere gidip ekimin başında gelecek kısmetse,askerlik bitmeden nişan istemiyor ailem.askerden geldikten sonra da ekim-kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz zaten.2 ay içinde hem nişan hem düğüne gerek yok diyorum ama bakalım ne olacak:44:

hakknıda hayırlısı canım bencede iki ay varsa hiç gerek yok
hani içmide kalamsın iyorsanaile arasında yine yaparsınız

pasaklıtanrıca hoşgeldin aramıza nasılsın isim ne bu arada düğün ne zaman sözlümüsün nişanlımı ? ay ne çok soru sordum tanımak istedim onun için soruyorum :1:

Slm kızlarrrrrrrrrrr:)bende aranıza katıldım.Aralıkta sözlendim Nisanda Nişan var hiç bir hazırlık yapmadımmmm:)Çok rahatım nedense bari sizlerden gaza gelim birazzz neler yaptınızz bakem:P

sitede sıkıntı vardı evt bende çok sinir oldum:))
geçmiş olsun havalar dan herkes kırılıyor resmen
Teşekkür ederim herkes hasta gerçekten sağlığmızın kıymetini bilelim hastalık çok zor sonra bir de iş çekilmiyor :(
Slm kızlarrrrrrrrrrr:)bende aranıza katıldım.Aralıkta sözlendim Nisanda Nişan var hiç bir hazırlık yapmadımmmm:)Çok rahatım nedense bari sizlerden gaza gelim birazzz neler yaptınızz bakem:P

hoşgeldin aramıza :) bende yeniyim burda gerçi :))) nisanda nişan varsa ne yapman lazım ki? önemli olan düğün tarihi

Back
X