- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.221
Beğenmiyosan bana hediye edebilirsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenmiyosan bana hediye edebilirsin...
beğenmiyorum değil bebiş taşlı olunca kullanma açısından dedim![]()
kullanırsın cnm ya olmadı alırsın iğne ipliği hepsini tek tek sağlamlaştırırsın... Bence güzel hem çok uygun bi tanede kahve siyah yada kırmızı alabilirsin odanın uyumuna göreee..
zuhal nevresim dünyasında 14 şubta özel nevresmler 120 olmş taçın saten herhalde bakmak istersen bak canım
cnm baktım ben öle bişey yok gibi görünüyor ama...daha dün iki tane nevresim sipariş etmiş biri olarak...
kullanırsın cnm ya olmadı alırsın iğne ipliği hepsini tek tek sağlamlaştırırsın... Bence güzel hem çok uygun bi tanede kahve siyah yada kırmızı alabilirsin odanın uyumuna göreee..
abimlerin nişanı dilmen otelde yemekli olmuştu canım bende nişanımı yemekli düşünüyorum
zuhal nevresim dünyasında 14 şubta özel nevresmler 120 olmş taçın saten herhalde bakmak istersen bak canım
kızlar siz kaçar tane nevresim takımı aldınız benm 4 tane pamuk saten oldu.. özdilekten 2 tanden ranforce almayı düşübüyorum yeter herhaldee..
bn 5 tane pamk saten aldm sarevden aldğım daha gelmedi exculıve saten yazıo onda mstfm kumaşı daha mı farklı daha mı parlk bi saten