• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar benim özellikle düşündüğüm kol meselesi.
Straplez istemiyorum çünkü heryerde de straplez var.
Ben yarım kollu kısa kollu koltuk altını göstermicek bi model istiyorum
pek öle şelerde görmedim. sadece dantelden gördüm işte.
aman ne bilim işte nasıl olucak edicek diye düşünmeye başladım bu aralar.

Sen bilirsin canım ama benim parlaklar hoşuma gidiyor.

hisardakileri alırken satenler çizilse bile çiziğini göstermez dediler ama netten araştırdığımda satenler bulaşık makinesinde çabucak çiziliyormuş kararsız kaldım hangileri daha kullnışlı olur

birde bunun gibi kollar var
Karpuz-Kollu-Gelinlik-Modelleri.jpg

Dün bi arkadaşım daha gösterdi bunun aynısını kaydettim bende.
Buda güzel. böle bi kolmu dantelden yarım kol vaya dar uzun kolmu yaptırsam yada başka değişik ne yaptırsam diye düşünmekten bunaldım :52:
gelinlik modelinden çok kol kısmını takıyorum kafaya zeynepçiğim.

Eki Görüntüle 136047
Eki Görüntüle 136048

ben böyle yaptıracağım modeli buldummm bile kararda verdim daha değiştirmem herhalde nasıl beğendinizmi ? canlarım benimmm

Canım sen beğendiysen içine sindiyse sorun yok.
ama bu model artık çok bilindik bi model.
belki gelinlikçileri gezince başka bişi beğenirsin.

zaten çok abartılı kabarık gelinlikleri sevmiyorum terciğim sadeden yana bende bunu beğendim şık duruyor yanlız tesettürlüyüm üstünü gübürle yarın boğaz kollarını da güpürle bilekten yukarıya 10 cm kalacak şekilde kapattıracağımmm bol olmayacak ama kolları dar alacak öyle düşündüm

Herkese günaydın kızlar...
Gelinlik, duvak, tac ve çiçeğimi beğendim, perşembe günü nasipse kaporayı vericez.
Herkes çok beğendi gelinliği, bazı değişiklikler yapıcam ama taçta kararsızım, çok farklı bişey annem çok beğendi o tacı takarsam başka aksesuara gerek kalmadan hemde çok uğraşmadan bitecek gelin başı...
Veee toplam 700 lira dedi, marttan sonra 1000 lira civarı olacakmış, tabi yeniden dikerse 1500 olur dedi...

sakın canım mat alma halam kullanıyor mat çbk.takımı başlarda çok şık duruyor ama ilerde kullandıkça su lekesi bırakıyor. kullanışlı değil.

aa sağol canım ya hiç saten kullanmaığım için bilmiyordum sadece hisardaki görevli çizilse bile satenler çiziği belli etmiyor dedi diye saten düşünmüştüm

fiyatlar konusunda bilgi alan var mı kızlar, ortalama ne fiyat veriyolar sorduğunuz yerlerdeee

özlemcim fatih e bir gel dudağın uçuklar. ben 6500 e bile gelinlik sordum. hiçte albenisi yoktu işlemeymiş. benim beğendiğim modele 2800 den aşağı fiyat veren olmadı fatih te 1600 e anlaştım.anadolu yakasında arkadaşım kabarık ir gelinlik sipariş verd,i 850 ye yani tutturabildiğine gidiyor fiyatlar. kabarık tüllü gelinlikler daha uygun güpür fiyatı arttırıyor

Gelinlik, duvak, tac ve çiçeğimi beğendim, perşembe günü nasipse kaporayı vericez.
Herkes çok beğendi gelinliği, bazı değişiklikler yapıcam ama taçta kararsızım, çok farklı bişey annem çok beğendi o tacı takarsam başka aksesuara gerek kalmadan hemde çok uğraşmadan bitecek gelin başı...
Veee toplam 700 lira dedi, marttan sonra 1000 lira civarı olacakmış, tabi yeniden dikerse 1500 olur dedi...

ay çok ta uyguna halletmişsin canım ya darısı başımıza inşallah. en önemlisi çıkmış arada gözün aydın balım. Hani fotosunu eklemiştin bize üzerindeyken o gelinlik mi bu?

zaten çok abartılı kabarık gelinlikleri sevmiyorum terciğim sadeden yana bende bunu beğendim şık duruyor yanlız tesettürlüyüm üstünü gübürle yarın boğaz kollarını da güpürle bilekten yukarıya 10 cm kalacak şekilde kapattıracağımmm bol olmayacak ama kolları dar alacak öyle düşündüm

Dar kol bencede gzüel oluyor. ama bazı kapalı gelinlik modellerinde görmüştüm
bu bileğe yakın bollaşıyor ve daha uzuyor bilekte bitmiyor kelebek gibimi ne.
sarkıyor aşağı doğru onlarda güzel duruyor.

ya yarım kol gibi mi olacak yani .

Dar kol bencede gzüel oluyor. ama bazı kapalı gelinlik modellerinde görmüştüm
bu bileğe yakın bollaşıyor ve daha uzuyor bilekte bitmiyor kelebek gibimi ne.
sarkıyor aşağı doğru onlarda güzel duruyor.

evet canım bende sordum gelinlikçime kabarık eteğin olsaydı sana öyle uygulardık dedi benimkide dar kol olacak

günaydın fıstıklarrrr

dün akşam iş çıkışı koruparka gittim kaşık bıçaklarımı verdim parasını aldım geldim:1: Jumbo almak istiyorum ama bu seferde parlak mı mat mı ona karar veremiyorum

Günaydın canım, mat olanı alma, çizilme yapıyormuş. Bana satıcı çocuk önermedi, zaten duymuştum çok uzun ömürlü olmadığını, sen bilirsin ama parlak olanından al canım..

çok iyi almışsın canım.hayırlı olsun şimdiden.

Çok uygun esra maşallah :nazar:
Resim falan çektinmi

esra maşallah çk uyguna halletmşsn darısı başımıza tacı nasıl düşünüosn başörtsyle bn hç taç grmedmde

Back
X